Vaniljfudge med härlig smak av brynt smör
30 min
Ljuvliga lussekatter med kesella. Här är receptet du behöver för ett riktigt lyckat lussebak.
Lägg saffranet i blöt så kommer smakerna fram ordentligt. Lite cognac med socker i är bästa lösningen.
Ta fram smör, ägg och mjölk så det blir rumsvarmt. Då blandar sig alla ingredienser på ett bättre sätt och det blir lättare att knåda degen och bullarna blir saftigare.
Torkade russin drar åt sig fukt från degen, lägg dem i vatten kvällen innan baket så får bullarna behålla sin saftighet.
Portioner: 1 portion ger ca 25 bullar
Av: Aftonbladet
30 min
30 min
1 h 45 min
1 h
45 min
35 min
25 min
1 h 30 min
15 min
4 h 5 min
25 min
2 h 10 min
4 h 45 min
1 h
25 min
20 min
15 min
1 h
4 h 15 min
45 min
1 h 45 min
1 h 30 min
30 min
30 min
1 h 45 min
1 h
45 min
35 min
25 min
1 h 30 min
15 min
4 h 5 min
25 min
2 h 10 min
4 h 45 min
1 h
25 min
20 min
15 min
1 h
4 h 15 min
45 min
1 h 45 min
1 h 30 min