Farmors rustika rödbetsbiffar
Här är Annas farmors rustika rödbetsbiffar, som smakar super med kokt potatis.
Recept ur boken ”Min farmor var vegan” av Anna H Lundahl som kommer från en släkt där man varit vegan och vegetarian i generationer.
Rödbetsbiffar med kokt potatis
Ingredienser
- 400 g rödbetor
- 250 g potatis
- 1 dl purjolök, rå, finhackad
- 0.5 dl sojamjöl
- 1 vitlöksklyfta
- 1 krm örtsalt, efter smak
- olivolja
Gör så här
LÄS VIDARE
ÄMNEN I ARTIKELN
MER OM GODARE

Så länge har vi ätit vegetarisk mat

Avokado- och valnötssallad med ljummen ädelostsås





10 min

Trasig pasta – vardagsvariant på lasagne





40 min

Pappas kantarellomelett





15 min

Melonkulor med wasabi och sesam





10 min

Bjud på godaste vegomaten i midsommar

Vegotrenden växer – rekordmånga äter inte kött

Knepet som lyfter smaken på vegansk mat

”Köttporr borde förses med varningstriangel”

Nu satsar även köttjätten på vegetarisk vardagsmat

Så lagar du maten som förbättrar ditt humör

Så klimatsmart jobbar Sveriges största krogkoncern

Lyxa till maten med smörslungad potatis
Tänk på det här när du ska frysa in mat
Så gör du läckra chips hemma

Go wild! – så gör du vildsvinshamburgare
40 min

Boosta immunförsvaret med en grön drink
3 min

Mumsig och mättande wrap med bönor
30 min

Ljuvlig lättlagad linssoppa





30 min

Snabba middagstipset – pasta med vegansk tonfiskröra





10 min

Asiatisk nudelbowl





45 min

”Sloppy Joe” med pulled vego





45 min

Ajvarpasta med zucchini, halloumi och kaprisbär
15 min

Morotssås med soltorkade tomater
1 h