Paté à choux med smörig portobello-fyllning

Av Godare

(4)

Vad tycker du?

Paté à choux med smörig portobello-fyllning

Paté à choux med smörig portobello-fyllning – en lyxig svampmacka gjord på smörig deg. En fyllning där smöret lyfter smakerna av portobellosvamp, dragon och silverlök.

Serveras med en kräm på forumvinäger och agar-agar.

Paté à choux med portobello-fyllning

Ingredienser

  • 60 gmjölk
  • 60 gVatten
  • 50 gsmör
  • 80 gmjöl
  • 2 gSalt
  • 2 gSocker
  • 125 gÄgg

Fyllning

  • 1 dlForumvinäger
  • 1 dlSocker
  • 1 dlVatten
  • 5 gagar agar
  • 4 portabellosvamp, eller stora champinjoner
  • 100 gSmör
  • 2 silverlök, skalad och skivad
  • 1 vitlöksklyfta, hackad
  • 2 mskdragon, färsk, hackad
  • Riven parmesanost
  • 1 nypaSalt

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Paté à choux med smörig portobello-fyllning