Auberginehalvor med tomater och knaprigt bröd

Av Godare

(4)

Vad tycker du?

Auberginehalvor med tomater och knaprigt bröd

Aubergine och tomat är en perfekt kombo. Här är i ett smakrikt recept, med knapriga brödtärningar och krämig mozzarella som du enkelt gör i ugnen. Toppa med färsk basilika och njut!

Auberginehalvor med tomater och knaprigt bröd är både gott och enkelt.

Ingredienser

  • 2 auberginer, långa och violetta
  • 1 vitlöksklyfta
  • 2 skivorgrovt bröd
  • 400 ghela skalade tomater
  • 2 mskolivolja, till tomathacket
  • 1 mskolivolja, till ugnsformen
  • 1 tsktorkad oregano
  • 250 gmozzarella
  • 0,5 krukaBasilika
  • Salt

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Auberginehalvor med tomater och knaprigt bröd