Popcorn i kastrull – knepen som gör dem extra goda

Av Nina Kindbro

(34)

Vad tycker du?

Popcorn i kastrull – knepen som gör dem extra goda

Popcorn – microvågspopcorn eller maskinpoppade popcorn i all ära men allra godast är ändå de som poppas i kastrull. Här är fem smarta tips på hur de blir så där perfekt frasiga.

Krispiga, perfekt poppade popcorn.

Ingredienser

  • 1 mskRapsolja
  • 1 msksmör
  • 1 dlmajskorn, torkade

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Popcorn i kastrull – knepen som gör dem extra goda

Nina Kindbro

Nina Kindbro är reporter och redaktör på Godare. Hon har arbetat på Aftonbladet sedan 2002 med featureämnen som mat, heminredning, trädgård och hundar. Nina skapar ständigt nya recept och hittar sin matinspiration främst från Italien och Japan. Utbildning: Poppius fackpresskurs, litteraturvetenskap på Stockholms universitet och RMI Berghs tidningsdesign och detaljtypografi. Före sin tid på Aftonbladet drev Nina eget företag inom reklam och formgivning.