Så fixar du godaste och krämigaste äggröran

3,3 (170 röster)

Stekskolan

– Nu ska jag visa hur du kan göra den godaste äggröran, säger kocken Mattias Larsson.

Till äggröran serverar han lite smörstekt bröd, knaperstekt bacon, tomat och riven västerbottenost – det blir en supergod brunchmacka.

– Jag berättar också om tricket hur man får äggröran att hålla sig krämig under hela brunchbjudningen.

Toast med äggröra, knaperstekt bacon, riven västerbottenost, tomat och basilika

  • Ingredienser

  • 12 skivor bacon
  • 4 skivor toastbröd
  • 50 g västerbottenost
  • 1 ask cocktailtomater
  • smör
  • salt
  • Äggröra

  • 6 ägg
  • 0.5 dl vispgrädde
  • smör
  • salt
  • Till servering

  • basilika

Gör så här

Av: 

Aftonbladet

Röror

Annika Edestrand och Annika Huett

Röror

98,00 kr

Tillfälligt slut

Till shoppen

LÄS VIDARE

Därför ska du vända köttet mer än en gång

ÄMNEN I ARTIKELN

Stekskolan

Recept

Brunch

Frukostrecept

MER OM GODARE

Så steker du lax till perfektion

40 min

Så steker du extra god kyckling

Krämig äggröra med extra smak

10 min

Därför ska du aldrig riva vitlök

Oxfilé och krämig potatisgratäng med cheddarost

1 h 10 min

Ostfylld råraka med löjrom, räkor, löksallad och crème fraiche

30 min

Vad ska du laga i helgen? Chatta med Markiz

9 goda recept med pumpa

Stekta äggnudlar – så lagar du Filip Poons recept

30 min

Torka, rosta och njut!

Så lyckas du koka pasta perfekt – varje gång

Lyxa till pizzan

2 h

10 goda pastarecept du kan laga

Så enkelt kokar du ägg utan att de spricker

Filip Poons hemlighet till godaste räkmackan

Jennie Walldéns tips på lyxigare snabbnudlar

Nytt Godare-magasin: Mat till julens alla fester

Här är maten som kan frysas

Grönt ljus för gräshoppan – redo för våra tallrikar

Här lagas mat åt kungaparet

Oreoglass

30 min

Frappuccino – svalkande kaffedrink

10 min

Så gör du kanelbullepizzan själv

30 min

Ladda för kanelbullens dag