Skippa klassikern – här är nya varianten

Av Madeleine Brohlin

(5)

Vad tycker du?

Skippa klassikern – här är nya varianten

Gör en annorlunda köttfärssås till middag. Kökschefen Patric Gill tipsar om ett recept med både köttfärs och grönsaker. – Var inte rädd för att låta såsen stå och puttra – då blir den smakrik, säger han.

Köttfärssås med doft av oregano

Ingredienser

  • 600 gköttfärs
  • 100 gChampinjoner, i bitar
  • 10 cmpurjolök, strimlad
  • 1 röd paprika, strimlad
  • 2 tomater, klyftade
  • 3 vitlöksklyfta, hackade
  • 30 mlTomatpuré
  • 8 dlVatten
  • 0,5 dlbalsamvinäger
  • Oregano, hackad
  • Salt och svartpeppar
  • Rapsolja
  • 30 mlmaizena
  • Pasta

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Skippa klassikern – här är nya varianten

Ämnen