Ingredienser
- 600 glaxrens, eller laxfiléer à 150 g
- 2 äggulor
- 8 tunna skivor surdegsbröd
- Smör, och olivolja till stekning
- salt och vitpeppar, ur kvarn
Kålsallad
- 2 morötter, gärna gul och orange
- 0,25 spetskål
- 0,5 citron, saften
- 1 nypasocker
- salt och vitpeppar, ur kvarn
- lite hackad färsk persilja, till garnering
Persilje- och vitlökskräm
- 1 vitlöksklyfta
- 200 gphiladelphiaost
- 1 dlgrekisk yogurt, 10 %
- 1 tskDijonsenap
- 2 mskpersilja, hackad
- salt och vitpeppar, ur kvarn
Gör så här
Vad tycker du om receptet?
Tina Nordström
Tina Nordström är en välkänd svensk kock och TV-personlighet som har inspirerat många människor att laga mat genom sina TV-program och kokböcker. Tina är känd för sitt fokus på att använda lokala och hållbara råvaror i sin matlagning, samt för att hon ofta lagar enkel och god mat som passar för vardagsmiddagar.
Visa 17 recept