Jan Emanuel har sålt lyxlägenheten på Östermalm

”Behövde större”

Av: 

Erik Melin

Jan Emanuel Johansson

Jan Emanuel Johansson har sålt sin lyxlägenhet på Östermalm.

Prislappen: Hisnande 40 miljoner kronor.

– Pengarna är inte så intressanta, för mig är det viktigt att hitta en lite större skrivarlya, säger Jan Emanuel till Aftonbladet.

Entreprenören och S-profilen Jan Emanuel Johansson har växt ur sin 170 kvadratmeter stora lägenhet på Östermalm. Han saknade ett ordentligt arbetsrum.

– Jag behöver lite större så att jag får plats att sitta och arbeta, säger han.

Lyxlägenheten har Jan Emanuel Johansson ägt i ungefär två år och har främst använts som en övernattningslägenhet. Försäljningen har inte inneburit några sentimentala bryderier, berättar han.

– Nej, det är alltid okomplicerat att köpa och sälja fastigheter för mig. Jag brukar inte binda mig vid materiella ting så mycket. För mig är det familjen, katten och hunden som är viktiga. En lägenhet hit eller dit, jag har ju en till i Stockholm.

Jan Emanuel Johansson

Har du hittat någon ny?

– Jag håller på och kikar på några stycken, men har ännu inte köpt. Det är roligt med nya lägenheter, att fixa och sätta lite finish på dem. Eller ja, jag brukar blåsa ut lägenheterna helt och hållet och sen göra om dem som jag vill att det ska se ut.

Vad söker du?

– Lite större. Så om någon där ute har en liten skrivarlya som jag kan ha till övernattning, som är till salu och som är lite över 200 kvadratmeter. Då får de gärna hör av sig, säger Jan Emanuel Johansson.

För lägenheten på Östermalm har Jan Emanuel Johansson fått nästan 40 miljoner kronor, enligt uppgifter till Aftonbladet.

Själv vill han inte kommentera priset.

– För mig är det viktiga att hitta en lite större skrivarlya nu.

ANNONS

Hitta ett kreditkort eller betalkort som passar dig och dina behov! Jämför nu!

Extern länk från Compricer

Jämför här!

Publisert:

LÄS VIDARE

Oväntade uppstickaren – 18 miljoner kr i snitt

ÄMNEN I ARTIKELN

Jan Emanuel Johansson

Bostadsmarknad

Östermalm