Wahlberg till Bieber: Man skickar inte sånt till en kille

Generad efter kaslongbilderna: ”Han var stolt”

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 4
Bilden som bekymrade Wahlberg.

NÖJE

Justin Bieber firade sitt toppjobb med en lättklädd bild till Mark Wahlberg.

Det gjorde stjärnan generad.

– Man skickar inte sådana bilder till en kille, säger han till Conan O’Brien.

Mark Wahlberg kastade glatt kläderna, greppade könet och poserade för en kalsongfabrikant.

Bilderna tapetserade sedan västvärlden 1992.

Men när Justin Bieber fick samma jobb 2015, och skickade bilderna till sin föregångare blev Wahlberg så generad att han pratar om händelsen än i dag.

”Vi har umgåtts”

– Han är en fin kille och vän till mig, vi har umgåtts. Han skickade bilderna och jag kände: ”man skickar inte sådana underklädsbilder till en kille”, säger han till Conan O’Brien.

I dag ägnar Wahlberg sig mest åt producentrollen för filmer som ”The Fighter”, ”Lone Survivor” och ”Prisoners” och som skådis i ”The departed” och menar att han själv försöker tona ner den tidigare mer skandalösa imagen.

Försöker ta sig bort

– Han var stolt, du vet, det var en stor grej för honom, och jag kände, jag är 45, pappa och make, med fyra barn, jag försöker ta mig bort från den imagen. Det var inte en av mina mest stolta stunder, men jag har gjort värre grejer, säger han och syftar på sin skandalösa ”Marky Mark”-period under musikkarriären på 90-talet.

– Folk ger honom mycket skit för hans uppväxt i rampljuset och säger att han har dålig attityd, men se på mig på de där bilderna, jag menar, jag var den största skiten i världen. Han är väldigt trevlig, ung och artig jämfört med hur jag var, säger Wahlberg.

Publicerad:

LÄS VIDARE