TV4-meteorologens förlovningslycka

Lasse Rydqvist ska gifta sig

Av: Anna Shimoda, Hans Shimoda

Publicerad:
Uppdaterad:

TV4-meteorologen Lasse Rydqvist ska gifta sig.

För några dagar sedan friade han till kärleken Malva Lindborg under en resa till Paris.

– Jag var supernervös!, säger han.

TV4:s meteorolog Lasse Rydqvist, 31, har friat till sambon Malva Lindborg, 28, under en resa till Paris.

På Instagram har han publicerat bild på dem tillsammans med texten ”Hon sa JA” och ett flertal personer gratulerar det blivande brudparet med glada tillrop och kärleksfulla emojis, däribland SVT-meteorologen Nils ”Väder-Nils” Holmqvist och TV4-kollegan Anders Pihlblad.

1 av 2
Lasse Rydqvist.

”Hade ingen aning”

– Det känns superbra och helt rätt och jag är väldigt lycklig, säger Lasse Rydqvist och berättar att det blev en skakig inledning när han skulle lura iväg henne på morgonen:

– Malva hade ingen aning om att jag hade planerat något sådant här och frågade vad vi skulle äta till frukost. Jag svarade att jag vet ett bra ställe vid Sacré Coeur. Men det var helt fel sida om stan eftersom vi skulle till Louvren sedan. Så vi fick stressa iväg dit och jag betedde mig nog ganska konstigt eftersom jag var supernervös, och hon blev lite trött och irriterad till en början. Sedan kom vi dit och precis då sprack det upp i molntäcket. Då gick jag ner på knä och ställde frågan.

Sa ja direkt

Vi gissar att du fick ett positivt svar?

– Hon sa ja på en gång och sedan kände hon sig tvungen att begrava sig själv i min famn. Då släppte allting. Det var väldigt fint, allt blev så lyckat och perfekt.

När det blir bröllop återstår att se.

– Vi har inte bestämt exakt när och var det blir ännu.


PODD Tv-bönderna och kärleken

I fjärde avsnittet av ”Bonde söker fru”-podden ”Tv-bönderna och kärleken” berättar ” den före detta ”Bonde söker fru”-deltagaren Susanne Brännemo om svårigheterna att dejta efter programmet.

Lyssna:

 iPhone

 Spotify

 Acast


Eller ⬇️ klicka på PLAY-knappen

Publicerad:

LÄS VIDARE