Min polare har lämnat mig - för en brud

Olle Kvarnsmyr är Aftonbladet Nöjes kärleksdoktor

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Bästa vännen vill inte längre umgås efter att ha träffat på kärleken.

Hej Doc! jag är en kille på 31 år. Känns lite töntigt att skriva ett brev till en ”doktor” på Aftonbladet haha. Men trots allt gillar jag dina svar och går och grubblar på en sak. Så varför inte? Min bästa vän sedan ett par år har träffat en tjej, flyttat ihop och ska gifta sig. Vi har tidigare hängt nästan vare dag. Rest, gått på krogen och har haft det hur kul som helst. Nu vill han inte hänga alls. Han hör knappt av sig och vill definitivt inte gå på krogen längre. Det gör mig lite galen. Känner mig halv utan honom. Jag har även i smyg börjat småhata hans tjej (töntigt jag vet). Är även rädd att hon kanske har brainwashat min kompis så han inte ska vilja umgås med mig. Vad ska jag göra för att få honom tillbaka?

Skärp dig

Jag förstår att du saknar ditt roliga liv med din vän. Men var sak har sin tid. Du får helt enkelt käka upp att rövarstråten med din vän har tagit slut. Ni är trots allt inte tonåringar längre så det kanske är dags att börja stadga sig en aning. Hon har inte ”brainwashat” din vän. De är helt enkelt dunderkära och vill bara vara med varandra. Hela tiden. Om han nu är din bästa vän får du faktiskt skärpa till dig. Sluta upp med att småhata hans tjej och var glad för hans skull i stället.

Missa inga visdomar - följ Dr Kärlek på Facebook för senaste råden

Önskar du själv assistans av Dr Kärlek - mejla olle.kvarnsmyr@aftonbladet.se bums så kommer allt att lösa sig ska du se.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN