Alicia Vikander och Michael Fassbender flyttar ihop

Av: Linn Elmervik

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 3 | Foto: Ettore Ferrari / AP TT NYHETSBYR N
Alicia Vikander och Michael Fassbender

NÖJE

De har varit ett par i tre år.

Nu tar Alicia Vikander, 28, och Michael Fassbender, 40, nästa steg i relationen – och blir sambos i London.

– De är jätteglada, säger en källa till The Sun.

Enligt The Sun har Alicia Vikander och Michael Fassbender nyligen skaffat sig ett gemensamt boende i den brittiska huvudstaden.

– Michael och Alicia har officiellt flyttat in tillsammans efter att hon tillbringat så mycket tid i Storbritannien och spelat in den nya ”Tomb raider”-filmen, säger en uppgiftslämnare till tidningen.

Fassbender ska ha flyttat ut ur sin tidigare lägenhet i London för att skapa ett nytt hem med den svenska stjärnan. Det är första gången han inleder en samborelation.

Träffades i jobbet

– Han har aldrig bott med en flickvän på riktigt innan men de är verkligen kära. De har flera ställen de kallar hemma men det här är den enda platsen som officiellt är bådas och de är jätteglada, säger källan.

Skådespelarna fattade tycke för varandra under inspelningarna av ”Fyren mellan haven” 2014. Men de lärde känna varandra redan när de tog en svängom på dansgolvet under Toronto Film Festival och BAFTA.

– Jag trodde jag var bra tills hon började dansa och sedan kändes det som att jag hade två vänsterfötter, har Fassbender sagt om första mötet.

Publicerad:

LÄS VIDARE