Paow bekräftar Magdalena Graafs största skräck: ”Pratar ofta om barn”

”Jag har ju slarvat med mina p-piller tyvärr”

Av: Leo Pettersson

Publicerad:
Uppdaterad:

Magdalena Graafs största skräck är att sonen Lancelot och hans flickvän Paulina ”Paow” Danielsson ska bli föräldrar.

Vad det verkar har hon anledning att vara rädd.

”Jag och Lance pratar faktiskt ofta om barn”, skriver Paow på sin blogg.

1 av 3 | Foto: AGNETA ELMEGÅRD
Magdalena Graaf

I slutet av förra sommaren började Lancelot Hedman Graaf, 17, och Paulina ”Paow” Danielsson att träffas. På sin blogg och på sociala medier skriver ”Paow” ofta om hur förälskad hon är och paret avnjuter just nu en semester i Thailand.

Lancelots mamma, Magdalena Graaf, har skrivit om deras förhållande på sin blogg. Hon verkar förtjust i sin svärdotter, men hon uttrycker även en stor rädsla.

”Nu är min största oro att Paulina och Lance inte ska skydda sig. Min nummer ett-skräck skulle vara samtalet: ’Ooops vi ska ha en bebis’, det blir säkert jag som får passa en massa och så vidare. Min andra skräck är att bli farmor. Jag är alldeles för ungdomlig och fräsig”, skriver hon på sin blogg.

Har slarvat med p-piller

Detta är något som ”Paow” har snappat upp.

Skämtsamt skriver hon om svärmoderns skräck på sin egen blogg.

”Jag och Lance pratar faktiskt ofta om barn. Inte att vi vill skaffa barn nu. Så är det verkligen inte. Men vi vet att vi vill ha barn någon gång i framtiden, även om det är om 10 år.”

Men det verkar inte som att bloggerskan är särskilt noggrann med att skydda sig. Hon skriver att hon har slarvat med sina p-piller.

”Jag har ju aldrig vart gravid tidigare så tänkte att det nog inte skulle spela någon roll ifall man hade oskyddat sex ett par gånger.”

Hon lovar dock att hon ska börja använda p-stav efter semestern.

”Sparkar dig i magen”

I övrigt är Paulina ”Paow” Danielsson glad över att hon kan ha den typen av seriösa diskussioner med sin pojkvän.

I hennes tidigare har det inte varit en möjlighet.

”Jag har aldrig pratat så i något av mina tidigare förhållanden utan har snacket om ifall jag skulle bli gravid så har de sagt ’jag sparkar dig i magen ifall du skulle bli gravid och u vill behålla det’”, skriver hon.

Publicerad: