De tävlar i nya ”Superstars”

Femte säsongen i Kanal 5 spelas in på Gotland

Av: Anna Shimoda, Hans Shimoda

Publicerad:
Enligt uppgifter är Helen Alfredsson, Staffan Olsson, Carolina Klüft och Magnus Hedman fyra av de tävlande i nästa säsong av ”Superstars”.
Foto: ARKIVBILDER
Enligt uppgifter är Helen Alfredsson, Staffan Olsson, Carolina Klüft och Magnus Hedman fyra av de tävlande i nästa säsong av ”Superstars”.

Kanal 5 spelar in en ny säsong av populära programmet ”Superstars” – på Gotland.

Enligt uppgifter till Aftonbladet ska idrottslegendarer som Carolina Klüft, Tony Rickardsson och Magnus Hedman göra upp om segern.

I april avgjordes finalen i senaste säsongen av ”Superstars” på Kanal 5. Till slut stod före detta höjdhopparen Emma Green som slutsegrare efter att ha lyckats vinna mot ishockeylegendaren Peter Forsberg.

Det var den fjärde säsongen av ”Superstars” som sändes i Kanal 5 och enligt uppgifter till Aftonbladet ligger produktionen i startgroparna för nästa upplaga av det populära programmet som den här gången enligt uppgifter ska spelas in på Gotland.

”Några riktiga vinnarskallar”

Vilka de åtta deltagarna är som ska göra upp om segern i tv-rutan 2021 ska redan vara klart. Enligt Aftonbladets källor är bland andra Carolina Klüft, före detta fotbollsprofilen Magnus Hedman, speedwaylegendaren Tony Rickardsson och skidprofilen Frida Hansdotter klara för programmet.

– Det finns några riktiga vinnarskallar bland deltagarna, många tar det här på allvar, säger en källa till Aftonbladet Nöje.

När vi når Magnus Hedman är han förtegen.

– Det har jag inga kommentarer till.

Alfredssons krock

De övriga superstjärnorna som ska slåss om äran är enligt våra källor skidåkaren Ida Ingemarsdotter, fotbollshjälten Anders Limpar, före detta handbollsspelaren Staffan Olsson och golfprofilen Helen Alfredsson.

– Jag skulle ha varit med, men jag ska hålla i en golfskola i augusti och det krockar tyvärr. Det gick inte att flytta och jag känner lojalitet så det bestämdes för bara några dagar sedan. Jag vet inte vem som ska ersätta mig, men jag har tränat fem-sex dagar i veckan hela våren för det här, säger Helen Alfredsson.

”Superstars” är ett av Kanal 5:s stora program, det slog till exempel tittarrekord när det hade säsongspremiär i januari med nästan 500 000 tittare.

Kanal 5 lägger locket på

– Det är fantastiskt roligt och vi är oerhört stolta och glada över att ännu en säsong av Superstars levererar så fina siffror, förklarade programmets exekutiva producent Anna Appelberg i ett pressmeddelande.

Kanal 5 är förtegna om vilka som ska delta i nästa säsong av programmet.

– Det är inget vi kan kommentera, säger Martin Nersing, presskontakt på Discovery Networks Sweden.

Aftonbladet har sökt de deltagare som enligt uppgifter är klara för programmet för en kommentar.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN