Stjärnparet anklagas för att förskingra pengar och bluffa om sin skilsmässa

Nu stäms ”Real housewives”-stjärnan Erika Jayne och Tom Girardi

Publicerad:
Erika Jayne, 49, och Tom Girardi, 81, har varit gifta i 21 år
Foto: AP, TT
Erika Jayne, 49, och Tom Girardi, 81, har varit gifta i 21 år

NÖJE

Skilsmässan mellan ”Real housewives of Beverly Hills”-stjärnan Erika Jayne och advokaten Tom Girardi anklagas för att vara en bluff.

Enligt en ny stämningsansökan handlar skilsmässan om att förskingra pengar avsedda till klienter efter en flygkrasch.

Det var i början av november som realitystjärnan Erika Jayne, 49, ansökte om skilsmässa från Tom Girardi, 81, efter 21 år som gifta.

Men nu stäms de av amerikanska advokatbyrån Edelson PC, som specialiserar sig på grupptalan, på uppdrag av ett antal anhöriga till offren i flygkraschen med Boeing-planet Lion Air 610, där alla 189 ombord dog.

Advokaten Tom Girardi anklagas i stämningsansökan för att förskingra de anhörigas kompensation efter flygkraschen, skriver flera amerikanska medier, bland andra Page Six.

Nära ekonomisk kollaps

I stämningen står också att Tom Girardi och hans advokatbyrå Girardi Keese är på väg mot ekonomisk kollaps med stora skulder och att Girardis ”behov att finansiera sin och sin snart exfru Erika Jaynes överdrivna livsstil” är anledningen till hennes spontana skilsmässoansökan tidigare i år.

”Även om Erika offentligt ansökte om skilsmässa den här månaden, är ’skilsmässan’ helt enkelt ett blufförsök att bedrägligt skydda Tom och Erikas pengar från de som försöker driva in skulder från Tom och hans advokatbyrå GK”, står det.

Inte första gången

I stämningsansökan hävdar man också att det inte är första gången som Tom Gerardi behåller pengar avsedda för klienter för sig själv, eftersom han ”fortsätter att använde de pengarna till sin och Erikas överdådiga livsstil” och att de använder pengarna för att betala av sina lån och dirigerar pengar till vänner och familj.

Erika Jayne och Tom Girardi har i skrivande stund inte kommenterat stämningen.

Publicerad:

LÄS VIDARE