Johnny Depp

Amber Heard svarar på Johnny Depps avslag: ”tacksam”

Av: 

Moa Malmqvist

NÖJE

Johnny Depps överklagan avslogs av rätten.

Nu kommenterar Amber Heard domstolens beslut.

”Vi är inte alls förvånade”, står det i inlägget.

Amber Heard.
Amber Heard.

Tidigare i veckan kom beskedet att Johnny Depps, 57, överklagad avslås. Nu kommenterar Amber Heard, 34, beskedet på sin Twitter. Med ett ”tack” delar hon en bild på ett uttalande från sin talesperson.

”Vi är tacksamma men inte alls förvånade över att domstolen avslår Mr. Depps överklagan. Bevisen som presenterades i det brittiska fallet var överväldigande och obestridligt”, skriver talespersonen i uttalandet.

I Heards inlägg står det också att domen ”säger att Depp misshandlat Amber vid tolv tillfällen” och ”ger brittiska journalister rätt att kalla Mr. Depp en hustrumisshandlare utan rädsla att riskera rättsliga påföljder”.

Avråddes att överklaga

Johnny Depp stämde tidningen The Sun efter en krönika där skådespelaren kallas för hustrumisshandlare. I november föll domen som dömde att tidningen hade tillräckligt med bevis på att Depp brukat våld mot Amber Heard.

Hollywood-stjärnan överklagade beslutet, på domarens avrådan. I veckan avslogs ansökan. Johnny Depp har ännu inte kommenterat Amber Heards Twitterinlägg.

ANNONS EXTERN LÄNK

Njut av en bra ljudbok i sommar – just nu får du BookBeat gratis i en hel månad!

BookBeat

Johnny Depp.

Missa inte expertens skrällvaring på Stryktipset – se system här
Publisert:

LÄS VIDARE

Så lever stjärnorna från ”Jackass” 2021

ÄMNEN I ARTIKELN

Johnny Depp

Amber Heard

The Sun