Jessica Alba har blivit mamma

Har fått tredje barnet

Av: Louise Åström

Publicerad:
Jessica Alba.
Jessica Alba.

Jessica Alba har fått barn.

Sista dagen på året föddes sonen Hayes Alba Warren.

”Bästa presenten att ringa in det nya året med, skriver hon på Instagram.

Jessica Alba är numera trebarnsmamma. Hon avslutade året genom att föda barn. På Instagram delar hon med sig av den glada nyheten och berättar att hennes döttrar nu fått en lillebror.

”Hayes Alba Warren 12/31/17. Bästa presenten att ringa in det nya året med. Cash och jag känner oss så välsignade. Haven och Honor är redan besatta av deras nya lillebror”, skriver hon.

Alba är gift med Cash Warren sedan 2008. Paret träffades medan hon filmade ”Fantastic Four” 2004. Sedan tidigare har de döttrarna Haven och Honor tillsammans.

”Har minnesförlust”

I juli avslöjade Alba att familjen skulle utökas. Hon publicerade då en bild på sina döttrar och sig själv där de höll i ballonger med siffror. Alba höll i en ballong som var formad som en trea medan hon placerat ena handen på sin mage.

I en intervju under ”The Tonight Show Starring Jimmy Fallon” från augusti berättade Alba att hon glömt bort hur det är att ha småbarn.

– Jag har minnesförlust när det gäller att få barn, vilket är varför jag tror att jag lät det här hända. Jag minns ingenting av det, sa hon i tv-programmet, enligt Metro UK.

Namn på ”H”

Hon berättade också att döttrarna längtade efter tillökningen och sa redan då att barnet skulle ha ett namn på ”H”.

– Min mans namn är ”Cash”, det är hans riktiga namn så våra barn var tvungna att ha ovanliga namn. Vi har ”H” och dubbla stavelser. Det måste vara ett ord, det kan inte vara för konstigt. Och det måste vara ett ”H”, sa hon.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN