Uppgifter: Världsturnén ställs in efter sexbråket

Storbråk i Spice Girls efter Mel B:s avslöjande om lesbiska kärleksakten

Av: Torbjörn Ek

Publicerad:
Uppdaterad:

Det blir ingen världsturné efter Spice Girls spelningar i Storbritannien i vår och sommar.

Alla planer på fler spelningar ratas nu efter Mel B:s avslöjande om att hon ska ha haft sex med bandkollegan Geri Horner.

– De kom fram till att de måste göra de brittiska datumen eftersom de har kontrakt på dem och inte vill göra sina fans besvikna, men det blir inget mer, säger en källa till Mail on Sunday.

Storbråket i Spice Girls gör att det inte blir fler spelningar efter den planerade turnén i Storbritannien i maj och juni, uppger brittiska medier.

– Det har varit en väldigt dramatisk vecka. Vid en punkt förra söndagen så skulle det inte bli nån turné alls, säger en källa till Mail on Sunday.

”Det blir inget mer”

Det har ryktats om att Spice Girls efter spelningarna i Storbritannien skulle ta sin turné vidare ut i världen och enligt Mail on Sunday har det planerats för konserter i USA, Australien och Mellanöstern. Men de planerna har nu ställts in.

– De kom fram till att de måste göra de brittiska datumen eftersom de har kontrakt på dem och inte vill göra sina fans besvikna, men det blir inget mer. Det fanns planer på att fortsätta, men inte längre.

”Vi var bästa vänner”

Storbråket började när Melanie Brown, 43, i en intervju med Piers Morgan, 54, berättade att hon under bandets storhetstid på 90-talet hade haft sex med kollegan Geri Horner, 46.

– Hon kommer att hata mig för det här eftersom hon lever ett lyxliv på landet nu, men det var inte en stor grej, det bara hände. Vi var bästa vänner, sa Mel B i intervjun.

Men Geri Horner, som tidigare hette Halliwell, förnekade sexakten via ett uttalande från sin pressperson:

”Hon vill att fansen ska veta att det som har rapporterats den senaste tiden helt enkelt inte är sant och har varit väldigt sårande för hennes familj”.

Försöker medla

Enligt veckotidningen Grazia är Mel B upprörd över att Geri får henne att framstå som en lögnare och de två övriga bandmedlemmarna Emma Bunton, 43, och Melanie Chisholm, 45, har försökt att medla.

– Spelningarna kommer att bli av oavsett vad, men tjejerna är förberedda på fler stora gräl. Just nu vill Geri inte ens vara i samma rum som Mel B. Det finns inte en chans att fler datum runt om i världen skulle läggas till, säger en källa till tidningen.

Håll koll på kändisarna och få det senaste skvallret - följ Nöjesbladet på Facebook

Publicerad:

LÄS VIDARE