Viktor Frisk om romansryktet med Martina Haag

”Hon är världens skönaste människa”

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Det har spekulerats i att artisten Viktor Frisk och författaren Martina Haag är ett par. 

Nu tar Viktor bladet från munnen och berättar sanningen i en intervju med Nöjesbladet.

– Hon är en person som jag tycker väldigt mycket om. Martina är underbar och skitsnygg också, men vi är inte tillsammans.

Allt började när de tävlade i ”Let’s Dance” förra året. Artisten Viktor Frisk, 24, och författaren Martina Haag, 55, fann varandra och blev snabbt goda vänner. De har umgåtts flitigt sedan dess, så pass att det har spekulerats i att de skulle vara ett par. Inte avtog ryktesspridningen när Viktor publicerade en bild där de håller om varandra med texten ”Bästa kvällen” följt av ett rött hjärta.

När Viktor fyllde år hyllade Martina dessutom honom med ett inlägg där hon skrev ”En av de finaste, lojalaste, knasigaste människor jag har träffat” varpå Viktor svarade ”Älskar dig, ses sen”.

1 av 3 | Foto: KARIN TÖRNBLOM
Viktor Frisk.

”Världens skönaste människa”

Men nu berättar Viktor för Nöjesbladet hur allt egentligen ligger till.

– Hon är världens skönaste människa och skulle kunna vara min morsa. Men till och med mina föräldrars kompisar har frågat om vi är tillsammans. Det där ryktet har verkligen spätts på, säger Viktor skrattandes och fortsätter:

– Vi var ute med några polare och drack vin och tänkte att vi skulle lägga upp en bild på oss för att det var lite kul. Som en fin vänskapsbild. Vi hade också jävligt roligt tillsammans förra sommaren, Martina hängde jättemycket med mig och mina polare och har berättat hur otroligt roligt hon hade.

– Hon är en vän som ligger mig extremt varmt om hjärtat och är en person som jag tycker väldigt mycket om. Martina är underbar och skitsnygg också, men vi är inte tillsammans. De ryktena får jag dementera tyvärr.

Tveksam till att dejta ett fan

Annars då? Blir du flitigt uppvaktad?

– Haha, ja det är många som skriver och hör av sig. Men alla är positiva, så det är nice. 

Skulle du kunna tänka dig att dejta ett fan?

– Det beror på vilken typ av människa det är och om det klickar. Men får man upp ett intresse för någon och det första personen säger är ”jag har följt dig sedan du började din karriär”… Nej. Då kan man bli helt avtänd av hela grejen. Man är också en annan person privat än vad man är i media och i rampljuset. Och då när den första dejtingrepliken på Tinder kan vara ”Ska vi bada nakna på Sergels torg”. Då spelar det ingen roll hur människan ser ut, det går fetbort.

– Både jag och Samir har också blivit anmälda flera gånger på Tinder då folk tror att det är fejkprofiler. Det kan vara lite jobbigt om man har börjat snacka med någon som är skön och så blir man blockerad och får börja om från början med hela kontot.

Seglar över Atlanten i tv

I höst kommer man kunna följa Viktor i Kanal 5:s nya realityserie när han och kändisar som Agneta Sjödin, Thomas Wassberg och Peter Magnusson seglar över Atlanten. Det spelades in i vintras och det var en resa Viktor sent kommer att glömma.

– Det var en känslostorm och man gick igenom hela sitt liv. Vi hade ju varken mobiler eller datorer med oss. Det ska bli roligt att se och det är humor blandat med allvar. Men vissa stunder när det blåste 27 meter i sekunden trodde man att man skulle kola vippen. Det var riktigt otäckt och jag satt och bad för mitt liv flera gånger. 

I väntan på programstarten varvas sommarledighet med spelningar tillsammans med parhästen Samir Badran.

– Vi ska resa runt i sommarsverige och göra det vi är bra på. Vi släppte singeln ”Odödlig” i början av sommaren som har gått jättebra. Jag är svinnöjd.

Kan det bli Melodifestivalen nästa år?

– Vi står över den här gången. Men vi ska nog släppa en EP senare i år. Det blir lite ny musik med ett sound som är lite 2.0 av Samir och Viktor.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN