Anna Faris betalar böter på 47 000 kr – efter hundraseriet

Men hunden är fortfarande inte på härbärget

Av: Andreas Hansson

Publicerad:
Uppdaterad:
Anna Faris.
Foto: AP
Anna Faris.

NÖJE

Stjärnans hund hittades utsvulten på Hollywoods gator.

Efter hundhärbärgets ilska betalar nu skådespelaren Anna Faris boten på närmare 47 000 kronor, skriver TMZ.

En hund begraven?

Nej, så långt gick det inte för skådespelaren Anna Faris, 40, och maken Chris Pratts, 37, adopterade chihuahua Pete som hittades vind för våg, undernärd och vilsen, på gatorna i Norra Hollywood i höstas.

Ringde i flera dagar

Vovven lämnades in till veterinär och kunde via chip spåras till Faris som inte gick att nå och då hängdes ut på hundhärbärgets Facebooksida:

”Valpen du adopterade via oss för några år sedan hittades svulten på gatorna. Vi har sökt dig på telefon i flera dagar utan resultat”, skriver de.

Skådespelaren menar att hon och maken gett bort hunden till en annan familj – något som bryter mot avtalet de skrev på när de skaffade hunden.

”Att du är kändis skonar dig inte”

”Har du läst kontraktet om att ge hundar vidare och bötesbeloppet på 5 000 dollar? Att du är kändis gör inte att du för förskonad från att följa våra regler och kontrakt. Det som nu har hänt är själva anledningen till att man inte är tillåten att ge vidare hundar som adopterats från oss”, skriver härbärget på Facebook.

Stjärnans läger försäkrade att hon skulle göra allt för att ordna upp situationen:

– Anna är glad att hunden hittats och försäkrar att allt ska göras för att hunden ska få komma hem, sa en representant då.

Pete är dock fortfarande kvar på härbärget. Bötesbeloppet har dock betalats in, enligt TMZ.

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN