Jonas Hallberg berättar om skilsmässan: ”Skittråkigt”

Av: Anna Shimoda, Hans Shimoda

Publicerad:
Uppdaterad:

Hollywoodstylisten Jonas Hallberg avslöjade i september att han och maken Antonio Quiroz skulle skiljas.

Nu berättar han om de tunga känslorna efter uppbrottet.

– Det är skitjobbigt, säger Jonas Hallberg.

Hollywoodstylisten Jonas Hallberg, känd från bland annat ”Let’s dance” och ”Biggest Loser VIP”, gick för två månader sedan ut på Instagram och berättade att han skulle skilja sig från sin mexikanske make Antonio Quiroz.

”TACK för ALLA underbara skratt genom åren med dig Min Antonio ”Little P” nu när vi beslutat att separera efter nästan 9 år och fyra år som gifta. Även om vi beslutat detta tillsammans är det ett stort steg för mig. Det här var ju min lilla husband, vårat lilla casa, våra furry daughters...Sucks...MEN nu väntar nya äventyr, en ny bok och kapitel nummer ett. Det här kommer att bli bra”.

Hallberg och exmaken har även två hundar, Chiquita och Foxi, som de planerar att ha varannan vecka.

1 av 3 | Foto: LOTTE FERNVALL
Jonas Hallberg.

Funderat länge på skilsmässa

När Stockholms filmfestival invigdes i veckan kom Jonas Hallberg tillsammans med vännen och designern Lars Wallin. Han passade då på att utveckla hur känslorna går efter skilsmässan.

– Det är skittråkigt. Det är alltid tråkigt när man separerar även om Antonio och jag har bestämt det länge och pratat om det i flera år.

I flera år?

– Vi har varit på gång liksom och vi har känt att är det verkligen rätt liksom? Men det är vad det är. Även om man vet att det kanske är rätt att skiljas så är det skitjobbigt. Vissa dagar är bättre än andra, men det är inte roligt alltså. Det är en skitjobbig grej att göra, säger Jonas Hallberg.

– Vi har ju hundarna tillsammans, det är lilla familjen. Sedan har vi företaget och bolaget. Jag pratar dessutom inte perfekt spanska så allt är annorlunda nu. Men jag ska bo kvar i Mexiko till att börja med, sedan får vi se.

”Nu ska man frilansa”

Ska ni fortsätta ha affärer ihop?

– Vi får se, vi får lösa det successivt.

Jonas Hallberg betonar att ingen av dem har hittat någon annan, att det skulle vara orsaken till skilsmässan.

– Nej! Men nu ska man ju frilansa igen.

Har du hunnit börja ”frilansa” än?

– Så klart! Men det blir väl ändå jag och Lars Wallin i slutändan, säger Jonas Hallberg och skrattar.
 

PODD Tv-bönderna och kärleken

I åttonde avsnittet av ”Bonde söker fru”-podden ”Tv-bönderna och kärleken” berättar Linn och Bea allt om tittarilskan mot TV4 efter förra veckans avsnitt.

Lyssna:

 iPhone

 Spotify

 Acast


Eller ⬇️ klicka på PLAY-knappen

Gå med i vår opinionspanel

Vill du vara med och svara på Inizios undersökningar där vi tar reda på vad svenska folket tycker om exempelvis samhällefrågor och politik? Resultat presenteras bland annat i Aftonbladet. Det är frivilligt att svara, du är anonym och kan gå ur när du vill. Klicka på länken för att anmäla dig.

Publicerad:

LÄS VIDARE