Charlotte Perrelli avslöjar flyttplanen

Artisten vill lämna Sverige

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen överväger att lämna Sverige för gott.

Det avslöjar hon i Lotta Bromés nya podacast ”Brevé Bromé”.

– Vi har varit lite inne på om man ska begränsa det till Europa eller om man ska flytta hela vägen till USA.

Förra veckan kunde Nöjesbladet avslöja att före detta Sveriges Radio-profilen Lotta Bromé gör comeback med podcasten ”Brevé Brome” efter ett drygt års uppehåll.

På tisdag, 22 januari, släpps första avsnittet och premiärgäst är artisten Charlotte Perrelli som öppenhjärtigt pratar om livet med maken Anders Jensen. Hon avslöjar också att de har konkreta planer på att fly Sverige och kylan för gott.

– Det finns stunder då jag och Anders pratar om att flytta utomlands. Det är inget jag berättat om förut och kanske inget som jag säger händer i morgon. Men jag tror faktiskt det kommer ske. Frågan är bara exakt när. Anders har ju minst ett par år kvar att jobba, men efter det är han inte låst. Vi skulle kunna bo någon annanstans och jag kan komma hem och göra en turné.

Charlotte Perrelli
Foto: Carolina Byrmo
Charlotte Perrelli

”Kul att få börja om”

På frågan om varför så svarar hon:

– En känsla att det är kul att få börja om. Få göra någonting nytt. Vi älskar ju det och letar alltid nytt för det är en passion.

Charlotte och Anders har ett boende i Spanien, men om det blir där är oklart.

– Vi har varit lite inne på om man ska begränsa det till Europa eller om man ska flytta hela vägen till USA. Det är inte aktuellt i morgon, men det kommer nog att ske, frågan är bara när.

Publicerad:

LÄS VIDARE