Reaktioner efter Vince Vaughns mugshot

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Natten mot söndag greps skådespelaren Vince Vaughn, misstänkt för rattfylla.

Hustrun Kyla Weber tog bakvägen in på polisstationen när hon hämtade maken som släpptes mot en borgen på 43 000 svenska kronor.

Nu sprids skådespelarens mugshot över nätet.

Natten mot söndag greps skådespelaren Vince Vaughn misstänkt för rattfylleri.

Vaughn och hans medpassagerare blev påkomna vid en poliskontroll i Hermosa Beach, söder om Los Angeles. De båda männen var motstridiga att kliva ur bilen på polisens order vilket ledde till att båda frihetsberövades: Vince Vaughn misstänkt för rattfylleri och motstånd mot polisen och hans vän för att ha uppträtt berusad offentligt.

Nu sprids polisens bild på en uppsluppen Vince Vaughn och fansen, ja de har något svårt att hålla sig för skratt.

Skämt om att Vaughn ”chillat” för mycket med Mel Gibson, att det verkliga brottet är att han inte fick smink och hår innan bilden togs och att han ser ut som en lärare fyller sociala medier.

Andra menar att det är den bästa mugshot de någonsin sett.

1 av 2 | Foto: Evan Agostini / AP TT NYHETSBYRÅN
Vaughn med frun Kyla Weber.

Alla är dock inte lika förtjusta i bilden. Många fans är besvikna på skådespelaren och menar att han likväl kunde tagit en Uber.

Bara timmar efter att Vince Vaughn gripits blev han upplockad av sin fru Kyla Weber, enligt Daily Mail. Kyla tog bakvägen in på polishuset i Manhattan Beach och lämnade med poliseskort, förmodligen med en gömd make i baksätet.

Vince Vaughn fick betala en borgen på cirka 43 000 svenska kronor.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN