Linda Lindorff avslöjar kyssrekord i ”Bonde söker fru”

Av: Benjamin Andrée

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Den nya säsongen av ”Bonde söker fru” bjuder på rekord i kyssar.

Programledaren Linda Lindorff avslöjar nu detaljer från inspelningarna.

– På vissa håll har överhettade kroppar tappat förnuftet på ett väldigt överraskande och härligt vis, säger hon till Nöjesbladet

Inspelningarna av ”Bonde söker fru” börjar lida mot sitt slut och i ett inlägg på Instagram avslöjar programledaren Linda Lindorff, 46, att det blir väldigt mycket kyssande i nya säsongen. Ett rekord rent av.

”Det började redan på gruppdejterna på Sundbyholms slott! Nu när vi är klar med alla bönder i både BSF och Kärlek åt alla så kan jag konstatera att det är ett rekordår kyssmässigt och det är väl härligt! Förstå vad mycket kärlek och romantik ni har att se fram emot i höst!”, skriver hon på Instagram.

Linda har en teori om varför det blir kyssrekord just i år.

– Det kanske är det fina vädret som får det att hetta lite extra bland deltagarna, säger hon till Nöjesbladet.

Linda Lindorff avslöjar att det har gått hett till på gårdarna.
Foto: Carolina Byrmo / AFTONBLADET / 85440
Linda Lindorff avslöjar att det har gått hett till på gårdarna.

”Sliter av sig tröjan”

För Linda blir det trettonde säsongen som hon leder det populära tv-programmet och just denna sommar har varit extra speciell.

– Ingen säsong är den andra lik men det som skiljer denna markant från tidigare år är hettan. Vädret har gjort att blodet kokar på något vis och på vissa håll har överhettade kroppar tappat förnuftet på ett väldigt överraskande och härligt vis, säger hon och fortsätter:

– Utan att tänka på det sliter man av sig tröjan och jobbar i bar överkropp. Kysser någon utan att tänka efter för huvudet kokar och hjärnan står still. Väldigt hett och spontant.

Publicerad: