Kristofer Hivju har smittats av coronaviruset

Av: Natalie Demirian

Publicerad:
Uppdaterad:

Kristofer Hivju har smittats av coronaviruset.

Det berättar skådespelaren själv i ett Instagraminlägg.

”Min familj och jag isolerar oss hemma så länge det krävs”, skriver han.

Kristofer Hivju, 41, befinner sig i sitt hemland Norge.

”Ledsen att säga att jag i dag har testat positivt för COVID19, corona-virus. Min familj och jag isolerar oss hemma så länge det krävs. Vi är vid god hälsa - jag har bara milda symtom på förkylning”, skriver han.

”Tvätta händerna”

Vidare uppmanar ”Game of thrones”- och ”Beck”-skådespelaren alla att vara ”extremt försiktiga” för att människor i riskgrupper inte ska drabbas och att följa rekommendationerna för sitt lands Folkhälsomyndighet.

Kristofer Hivju.
Foto: PONTUS ORRE
Kristofer Hivju.

”Tvätta händerna, håll 1,5 meters avstånd från andra, gå i karantän; bara gör allt du kan för att hindra viruset från att spridas. Tillsammans kan vi bekämpa detta virus och förhindra en kris på våra sjukhus. Var snälla och ta hand om varandra, håll avstånd och håll dig frisk!”.

Känd från ”Game of thrones”

Kristofer Hivju är mest känd som Tormund Giantsbane i ”Game of thrones” och hade också en roll i Ruben Östlunds ”Turist”. De senaste åren har han spelat rollfiguren Steinar Hovland i ”Beck”-filmerna.

PODD Så jobbar Aftonbladet med coronaviruset

I dagens Aftonbladet Daily pratar vi om hur Aftonbladet arbetar kring rapporteringen av coronaviruset och den globala krisen. Gäst är Lena K Samuelsson, publisher på Aftonbladet.

 
Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify
 
Eller ⬇️ Klicka på PLAY-knappen

Publicerad:

LÄS VIDARE