Vendela Kirsebom förlovad med PH-profilen

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Tidigare supermodellen Vendela Kirsebom har förlovat sig med ”Paradise hotel”-hunken Petter Pilgaard.

På Instagram visar hon upp förlovningsringen och berättar om kärlekslyckan:

”Din för alltid. Älskar dig Petter”.

Norsk-svenska exmodellen Vendela Kirsebom, 52, har förlovat sig med pojkvännen och ”Paradise hotel”-hunken Petter Pilgaard, 39.

Under onsdagen publicerade Kirsebom en bild på Instagram där de håller om varandra och hennes förlovningsring glittrar på vänster ringfinger: ”Din för alltid. Älskar dig Petter”, skriver hon följt av flera kärleksfulla emojis.

Vendela Kirsebom och Petter Pilgaard som är ett av Norges mest omtalade kändispar deltog båda i norska ”Farmen” för tre år sedan och kort därefter stod det klart att de var ett par.

– Plötsligt var det bara kärlek, förklarade de för Nöjesbladet i samband med modellagenturen MIKAs 30-årskalas för två år sedan.

1 av 2 | Foto: Terje Pedersen / TT
Petter Pilgaard och Vendela Kirsebom.

Petter: Är liksom drömmen

Petter Pilgaard som har blivit känd i Norge tack vare sin medverkan i ”Paradise hotel” berättade då hur underbart han tyckte det var att få vara tillsammans med just Vendela.

– Det är liksom drömmen att vara ihop med VENDELA KIRSEBOM! Men faktum är att hon är vackrare på insidan än på utsidan och det vill inte säga lite. Det bästa med Vendela? Att hon är så otroligt snäll och så skrattar hon åt mina dåliga vitsar.

Där och då var dock ingen förlovning i sikte.

– Vi ska inte förlova oss, inte just nu i alla fall. Det är ingen brådska med att sätta någon ”etikett” på vår kärlek. Händer det så händer det, men allt känns helt fantastiskt. Vi har det ”kempebra” tillsammans.

Världens vackraste kvinna

Vendela Kirsebom som har en succéartad karriär som supermodell bakom sig har bland annat blivit utsedd till världens vackraste kvinna och har även prytt omslaget på Sport Illustrateds prestigefyllda baddräktsnummer.

Hon var tidigare gift med norske affärsmannen Olaf Thommessen och tillsammans har de två döttrar. De gick skilda vägar 2007 efter elva års äktenskap. Hon har även varit tillsammans med före detta elitidrottaren Martin Lamprecht.

Nöjesbladet söker Vendela Kirsebom och Petter Pilgaard.

PODD Tv-bönderna och kärleken

I åttonde avsnittet av ”Bonde söker fru”-podden ”Tv-bönderna och kärleken” berättar Linn och Bea allt om tittarilskan mot TV4 efter förra veckans avsnitt.

Lyssna:

 iPhone

 Spotify

 Acast


Eller ⬇️ klicka på PLAY-knappen

Publicerad:

LÄS VIDARE