Miley Cyrus heta hångel med Jenners exflickvän

Kyssfesten fångad på bild – dagen före separationen från Liam Hemsworth

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Här har Miley Cyrus pusskalas med Brody Jenners exflickvän – dagen före separationen från Liam Hemsworth blev offentlig.

Paret fångades på bild vid poolen på ett lyxhotell i Italien.

Här kysser Miley Cyrus, 26, och Kaitlynn Carter, 30, varandra på solstolarna vid sitt lyxhotell i Italien, skriver Daily Mirror.

Carter var tidigare tillsammans med realityprofilen Brody Jenner, 35, son till Caitlyn Jenner och Linda Thompson och bilderna på paret uppges vara tagna i fredags. Det innebär att de togs ett dygn innan Miley Cyrus och Liam Hemsworth, 36, gick ut med att de separerar, bara sju månader efter att de gifte sig.

Kaitlynn Carter har lagt upp bilder på Instagram från sin och Miley Cyrus resa till italienska Comosjön och skrev bland annat i fredags:

”Sitt ner i båten, sitt inte ner i båten, baby”, varpå Miley Cyrus svarade:

”Het tjejsommar”.

Här har Miley Cyrus pusskalas med Brody Jenners exflickvän – dagen före separationen från Chris Hemsworth blev offentlig.
Foto: JBM PHOTOS TT NYHETSBYRÅN
Här har Miley Cyrus pusskalas med Brody Jenners exflickvän – dagen före separationen från Chris Hemsworth blev offentlig.

Jenners svar: ”Jag och Liam hand i hand”

I lördags, dagen efter att kyssarna fångats på bild, bekräftade Miley Cyrus representanter att hon och Hemsworth bestämt sig för att separera.

”De har fattat beslutet om att det här är det bästa medan de fokuserar på sig själva och sina karriärer”, sa de i ett uttalande.

Brody Jenner och Kaitlynn Carter gjorde slut tidigare i somras och efter att bilderna från kyssarna i solstolen publicerats av amerikanska medier har Jenner skrivit om dem i kommentarsfältet på sin Instagram med orden:

”Se upp. Bilder av Liam och mig hand i hand på stranden kommer strax”.

Skämtet uppskattas helt klart inte av Miley Cyrus som, enligt Daily Mirror, själv dök in bland kommentarerna och svarade:

”Gå och lägg dig i din lastbil och kyl ner dig”.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN