Bebe Rexha

Stjärnan nekas galaklänning – har ”fel” storlek

Bebe Rexhas ilska mot designers: ”Dra åt helvete”

Av: 

Cornelis Rikken

NÖJE

Bebe Rexha, 29, nekas galaklänning på grund av hennes storlek.

Nu riktar världsstjärnan stark kritik mot designföretagens vikthets.

”Vi är alla vackra, oavsett storlek”, skriver hon på Instagram.

Bebe Rexha, världsstjärnan bakom hitlåtar som ”I’m a Mess” och ”Me, Myself & I”, är tvåfaldigt nominerad på den amerikanska Grammygalan, som går av stapeln i februari.

I jakt på den perfekta klänningen att bära under galakvällen har hon dock stött på problem, rapporterar bland annat sajten E! News.

Riktar kritik i Instagramvideo

Bebe Rexha är en storlek 8, vilket motsvarar 38 i svenska mått. För stort, enligt flera av de designerteam som hennes bolag har varit i kontakt med.

Under måndagen fick sångerskan nog och gick ut på Instagram och Twitter med en video som riktar kritik mot de designers som nekat henne galaklänningen.

– Dra åt helvete, jag vill inte bära era jävla klänningar, säger stjärnan i klippet som i nuläget har över 276 000 gillamarkeringar.

”Alla är lika vackra, oavsett storlek”

I bildtexten till inlägget skriver hon att hon är okej med att de inte gillar hennes musik eller kläderna hon bär, men ifrågasätter påståendet att de inte skulle kunna göra en klänning i hennes storlek.

”Ge kvinnor styrka att älska sina kroppar i stället för att de ska känna sig förminskade på grund av deras kroppsstorlek. Vi är alla vackra, oavsett storlek”, skriver hon.

Trots detta planerar sångerskan att dyka upp på galan, oavsett vad folk tycker om hennes kropp. Inlägget avslutas med hashtaggen #LOVEYOURBODY.

ANNONS EXTERN LÄNK

Nu smygstartar rean hos Cervera: 30-50 % rabatt på utvalda varor!

Cervera

Publisert:

LÄS VIDARE

Sverigeaktuella stjärnan: Rånade och drogade män

ÄMNEN I ARTIKELN

Bebe Rexha

Grammygalan