”Breaking Bad”-stjärnans hemliga Stockholmsbesök

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Från Hollywood till Stockholm.

”Breaking bad”-stjärnan Bryan Cranston dök plötsligt upp på restaurang Glashuset där han bland annat åt langos och tempura.

– Bryan var jättetrevlig, säger servitören Yannis som var den enda som kände igen honom.

Hollywoodstjärnorna har duggat tätt i Stockholm den varma sommaren 2018. Skådespelaren Woody Harrelson siktades i slutet av juli på en pizzeria i Järna där han njöt av maten och laktosfri glass.

Superstjärnan Jennifer Garner kom till Stockholm i juli med sin dotter Violet och de ägnade sig bland annat åt att paddla kajak och äta italiensk mat på en restaurang på Södermalm.

Nu kan Nöjesbladet avslöja att även den Emmy-belönade skådespelaren Bryan Cranston, 62, som spelar huvudkaraktären Walter White i hyllade tv-serien ”Breaking Bad” har gjort den svenska huvudstaden.

1 av 4 | Foto: Privat
Yannis kände igen Bryan Cranston när han besökte restaurang Glashuset på fredagen.

Bor på en båt i Stockholm

I fredags satt han tillsammans med tre kvinnor på restaurang Glashuset på Strandvägen och njöt av staden och värmen. Med sitt semesterskägg var det ingen som kände igen honom, men precis när sällskapet skulle gå fick servitören Yannis Antony syn på Bryan.

– Jag kände igen honom från ”Breaking Bad”. Han var jättetrevlig och jag frågade även om det var han som spelar den amerikanske presidenten Lyndon  B Johnson i tv-serien ”All the way”. Det var det och han förklarade sedan att han bor på en båt här i Stockholm.

”Han var mer gråhårig nu”

Yannis fick även en selfie med Bryan som tackade så mycket innan han gick iväg med sitt sällskap.

– De åt tempura, langos, färskpotatis med löjrom och fish and chips och de drack prosecco till maten, säger Glashusets ägare Christos Neo som först inte kände igen Hollywoodstjärnan.

– Han var mer gråhårig nu än i ”Breaking Bad”, men det är jättekul att han hittade hit, vi har inte haft öppet så länge.

Bryan Cranston har belönats med en Emmy för sin roll som Walter White fyra gånger och har även fått en Golden Globe för samma insats.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN