Kristin Kaspersen stöttar Bianca Ingrosso efter näthatet

Kaspersen: ”Bianca, du inspirerar mig”.

Av: Jakob Meijer

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Bianca Ingrosso slutar blogga – på grund av alla hatkommentarer.

Nu ryter tv-profilen Kristin Kaspersen ifrån.

”Alla behöver inte tycka om alla. Men alla ni som följer har ett val, om ni inte tycker om det hon står för så AVFÖLJ!’”, skriver hon på Instagram.

Hatkommentarerna blev för mycket för Bianca Ingrosso som i onsdags meddelande att hon på obestämd tid tar en paus från bloggandet.

”Jag har fått skriva av mig när jag mått dåligt och ni har alltid varit ett enormt stöd. Men det är tyvärr så att det har skrivits enorma mängder hatkommentarer den senaste tiden. Så pass att det nu har gått överstyr och mitt psyke klarar inte av det just nu”, kommenterade hon beslutet på sin Instagram.

Ingrossos följare har överöst henne med kärlek de senaste dagarna. Nu väljer även Kristin Kaspersen att visa sitt stöd.

”Vill hylla den här tjejen lite extra idag, Bianca! Läste hennes inlägg om att hon pausar sin blogg på grund av hat. Någonting händer i mig då, brukar inte lägga mig i debatter men det här med hat är för mig oförståeligt att lägga energi på”, skriver Kaspersen på Instagram.

Foto: TT

Kaspersens uppmaning till näthatarna

Kristin Kaspersen ifrågasätter varför man måste uttrycka sitt hat mot personer i sociala medier.

”Sen slår mig också tanken - varför så stort behov att skriva hat. Är det något i er själva som ni har svårt så att ni behöver rikta hat mot någon annan. För jag tror många gånger att personer som reagerar med hat blir triggade av någon som väcker en känsla inom sig själv som de inte tycker om”, skriver Kaspersen.

”Jag tror inte på hat. Något som min mamma ofta sa. ’Varför hata, det tar så mycket energi istället för att ge kärlek’.

Hon menar att man inte behöver tycka och tänka som Ingrosso, men alla har ett val att avfölja henne om man nu stör sig.

Kristin Kaspersen hyllar också Ingrosso.

”Bianca, du inspirerar mig. Har sällan sett någon jobba så hårt, varit så mån om sin följare, du uppskattar dina följare och du visar dom det. Du är en fantastisk yrkeskvinna med så mycket humor, styrka och värme. Så bra du markerar hatet inte är ok. Men glöm inte alla som älskar dig där ute. Som uppskattar dig. Vila, ta hand om dig och låt ingen trampa eller stå i vägen för dig. Du är vacker ’inside out’. Du ska bara vara så stolt över dig själv över den du är! Massor av kramar till dig Bianca. Du e grym!”.

Publicerad:

LÄS VIDARE