Swift får diagnos av kändisläkare

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Dr. Drew: ”Ser ut som kärleksberoende”

1 av 4 | Foto: AP/TT
Taylor Swift.

Taylor Swifts korta och intensiva relationer ger amerikanska medier huvudbry.

Nu har kändisläkaren Dr. Drew också analyserat saken.

Han ger sångerskan en diagnos.

Sångerskan Taylor Swifts kärleksliv är på tapeten – igen. Bara ett par veckor efter hon avslutat relationen med dj-pojkvännen Calvin Harris har hon skyndat in i en relation med engelske skådespelaren Tom Hiddleston. Trots att förhållandet är tre veckor färskt har paret redan träffat varandras föräldrar, något som skapat rubriker i amerikansk kändispress.

Kan vara PR-kupper

När Dr. Drew, läkaren känd från bland annat ”Celebrity rehab with Dr. Drew”, besökte podcasten ”Allegedly” kom Swift på tal. Dr. Drew, som är specialist på beroendeproblematik, var tydlig med att Taylors dejtande kan handla om pr-kupper, men om allt som rapporteras verkligen sker då säger han att det finns ett problem. Allt enligt ett ljudklipp som sajten TMZ fått tillgång till.

Kärleksberoende

– Den typen av upprepande beteende ser ut som kärleksberoende. Där man faller djupt och snabbt – och idealiserar sin partner. Eftersom allt sker så fort upplever den andra personen sig kvävd och börjar sabotera relationen.

Taylor Swift själv verkar ta diagnosen med ro och myser vidare med Tom Hiddleston. Nyligen åkte de till Rom på kärlekssemester.

Publicerad:

LÄS VIDARE