Chris och Kylies nattmys i parken

Av: Anna Flytström

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 4 | Foto: INFPHOTO.COM/BULLS
Kylie Minouge och Chris Martin har känt varandra länge, och Kylie har tidigare sagt att Coldplay-sångaren gör henne ”svag i knäna”. Här är de på intim kvällspromenad i London.

Här är bilderna på den nattpromenad som satte fyr på ett för många oväntat romansrykte: artisterna Chris Martin, 38, och Kylie Minogue, 47.

Det var i förra veckan som duon hade mötts upp efter hennes konsert i Hyde Park och klockan halv två på natten sågs de passera Parlamentet och Buckingham Palace för att sedan försvinna in i en mörk park.

– De var i sin egen lilla värld, de verkade helt omedvetna om folk runt omkring dem, säger ett vittne till The Sun.

Men Chris och Kylie är inte så otippade som par som man kan tro. De träffades första gången redan 2001, och ska redan från början ha haft en sprakande kemi. Efter en Coldplay-konsert 2002 sa Kylie, enligt Daily Mail, att Chris var en ”sexig sångare” som gjorde henne ”knäsvag”.

”För sexig” i studion

Chris har å sin sida flera gånger hyllat Kylie och 2008, när äktenskapet med Gwyneth ­Paltrow, 42, ryktades vara i gungning, så bjöd han in Kylie till sin studio för att spela in en duett tillsammans. Men enligt uppgift kom den aldrig med på skivan eftersom den ansågs ”för sexig”.

Efter skilsmässan från Gwyneth 2014 har Chris kopplats ihop med skådespelaren Jennifer Lawrence, 24. Men förhållandet har varit turbulent och just nu sägs det vara slut.

En talesperson meddelar dock i Daily Mail att Kylie är singel sedan en tid tillbaka, och att sångerskan och Chris Martin bara är vänner.

Publicerad: