Corey Feldmans advokat: ”Det var inte en planerad attack”

Publicerad:
1 av 3 | Foto: Twitter/Splash News
Corey Feldman på sjukhuset.

NÖJE

På onsdagen twittrade Corey Feldman från sjukhussängen – skådespelaren hade blivit överfallen och huggen i magen med ett vasst föremål.

Han misstänkte att attacken var planerad.

Men enligt Feldmans advokat rör det sig om en slump.

Corey Feldman, 46, blev på tisdagen attackerad av en okänd man. Mannen högg honom i magen med ett spetsigt föremål, som en kniv eller spruta, innan han flydde från platsen i bil.

På onsdagen berättade skådespelaren att han misstänkte en riktad attack, då han levt under hot den senaste tiden.

Men Feldmans advokat, Perry Wander, tillbakavisar det påståendet. Han menar att attacken inträffade av en slump, och triggades igång av aggressivt uppförande i trafiken.

– Det hände på Ventura boulervard, som är en plats där folk cruisar. Jag tror det var en ego-grej. De hamnade i någon slags ”glo-tävling” med säkerhetsvakten, säger Wander till People och fortsätter:

– Vid trafikljuset gick en av killarna ur bilen och vakten gick dumt nog ut, i stället för att bara köra därifrån, och blandade sig i. Medan han var distraherad, gick den påstådda gärningsmannen runt, överraskade Corey och attackerade honom med ett vasst föremål.

Tar hoten på allvar ändå

Han bekräftar dock att Feldman fått ta emot hot den senaste tiden från en grupp på nätet som kallar sig för ”the Wolfpack”.

– Det finns många troll på sociala medier och som har hotat honom. Han har en uppriktig oro som jag tror är välgrundad på att vissa är upprörda över hans hot om att namnge pedofiler.

Los Angeles-polisens presstalesperson, Rosario Herrera, uppger för People att attacken utreds. Än så länge har man inte gripit någon misstänkt.

I höstas tillkännagav Corey Feldman storslagna planer på att hänga ut branschens alla pedofiler – men han krävde 85 miljoner för att våga gå igenom rättsprocessen och avslöja namnen.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN