Glenn Hysén och Camilla Lendott avslöjar: Ska gifta sig

Av: Anna Shimoda, Hans Shimoda

Publicerad:
Uppdaterad:

Glenn Hysén och Camilla Lendott gifter sig nästa år.

För Nöjesbladet avslöjar de sina hemliga bröllopsplaner.

– Vi har i stort sett bestämt tid och plats och det kommer att ske i Sverige, man måste tänka på sina nära och kära, säger Camilla.

Fotbollslegendaren och realityprofilen Glenn Hyséns sambo Camilla Lendott la ut en bild på Instagram där hon skrev att paret glömt att de hade 2-årig förlovningsdag dagen innan nyårsafton.

Nu passar Camilla och Glenn på att avslöja att de ska slå till och gifta sig under 2019.

– Det känns fantastiskt bra. Vi kom faktiskt på det helt apropå, men vi kanske firar det lite på nyårsafton. Men ja, vi ska gifta oss nästa år. Det är bestämt och förhoppningsvis kommer det vara soligt ute, säger Camilla och fortsätter:

”Känns hur bra som helst”

– Vi har i stort sett bestämt tid och plats och det kommer att ske i Sverige, man måste tänka på sina nära och kära.

Liksom Camilla ser även Glenn fram emot det stundande bröllopet.

– Det känns hur bra som helst. Vi har ju känt på det några år så nu blir det av.

1 av 3 | Foto: SHIMODA MEDIA

Är din exfru Helena bjuden?

– Nej, där går gränsen.

Camilla berättar att det blir ett normalstort bröllop.

– Det hade kunnat bli hur stort som helst med Glenns lista, men nu blir det lagom. Och det är så kul att ha något roligt att se fram emot, säger Camilla som inte riktigt har bestämt sig för hur brudklänningen ska se ut.

– Med tanke på att jag inte är så lång så blir det nog inte en långklänning och det blir definitivt inte en bakelse. Jag har inte ens bestämt mig för om den ska vara vit, det kan bli någonting annat.

Kommer du byta namn till Hysén?

– Jag kommer nog att ha dubbelnamn. Jag är väldigt rädd om mitt efternamn. Man hoppas på det bästa förstås, men om vi skulle splittras någon gång så vill jag kunna ta tillbaka mitt namn lätt. Lendott är mitt egna namn som jag tagit. Mina föräldrar heter Lena och Lennart. Jag har gjort en förkortning av deras namn och jag är deras dotter.

Dyker bröllopet upp i ”Hyséns”?

– Det har vi inte den blekaste aning om i dagsläget, men vi får se. Det visar sig. Vi vet inte om vi vill ha det på det viset heller med kameror och så, säger hon.

Är ni nervösa inför bröllopet?

– Ja, när man tänker på det och pratar om det, det är en stor grej. Riktiga vuxenpoäng, säger Camilla.

Hur ska ni fira nyår?

– Vi drar ned till Clarion Post (ett hotell i Göteborg reds. anm.), vi blir sex personer och det blir middag och grejer. Vi brukar fira hemma hos någon man känner så det här blir första gången vi inte gör det, säger Glenn.

Ska ni bo över och ha en romantisk nyårsnatt på hotell?

– Nä, det är goare att vakna hemma.

Publicerad:

LÄS VIDARE