Jada Pinkett Smith: ”Jag var en knarklangare”

Av: Mathilde Albinsson

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 3 | Foto: Richard Shotwell / AP TT NYHETSBYRÅN
Jada Pinkett Smith

Jada Pinkett Smith och Tupac Shakur var nära vänner.

Det är inget nytt.

Men i radioprogrammet ”Sway in The Morning” avslöjar hon hur de träffades för första gången:

– Jag var en knarklangare, säger hon.

Skådespelaren Jada Pinkett Smith, gift med Will Smith, avslöjade på onsdagen i SiriusXMs radioprogram ”Sway in The Morning” detaljer ur sitt förflutna – som knarklangare.

– Jag har inte riktigt berättat hela historien. En av sakerna som är väldigt intressanta och som jag aldrig riktigt sagt innan är att jag var en knarklangare när jag först träffade Pac (Tupac Shakur, reds. anm).

Jada Pinkett Smith och Tupac Shakur kom att bli nära vänner.

– Det var så vi började. Sedan började jag ta mig ur det livet samtidigt som han föll djupare i det.

”Handlade om överlevnad”

Tupac Shakur sköts till döds 1996. Jada Pinkett Smith berättar att deras vänskap ofta har satts under lupp.

– Vår relation handlade om överlevnad. Det var så det började. Jag vet att vissa alltid vill koppla ihop det med en romantisk grej och det är bara för att de inte har hela bilden. Det var baserat på överlevnad, och när du har någon som håller dig om ryggen när du känner dig som ingenting så betyder det allt.

”Viktigt dela med sig”

Jada Pinkett Smith har tidigare kritiserat hur deras förhållande gestaltas i filmen ”All eyez on me”, som handlar om Tupac Shakurs liv.

– Det finns många komponenter i vår historia som vi inte delat med oss av, av väldigt specifika anledningar. Jag bestämde mig för att just den här lilla biten var viktigt dela med sig av, för det ger en större inblick i vilka vi var. Det handlade om överlevnad, och det har alltid handlat om överlevnad, säger hon.

Publicerad:

LÄS VIDARE