Jamie Oliver och frun Jools fick missfall under lockdown

Parets femte missfall

Av: Rosanna Berg

Publicerad:
Jamie och Juliette ”Jools” Oliver.
Foto: Jonathan Short / TT NYHETSBYRÅN
Jamie och Juliette ”Jools” Oliver.

Kocken Jamie Oliver och frun Jools Oliver fick missfall i våras.

Nu vill hon försöka igen, men han är desto mer skeptisk.

– Jamie är fortfarande på att skaffa fler, typ... egentligen inte, säger Jools Oliver i podcasten ”Made by mammas”.

Stjärnkocken Jamie Olivers, 45, och hans fru Jools Oliver, 45, drabbades tidigare i år av missfall när England var i lockdown under pandemin, skriver Daily mail.

Paret som har varit gifta i 20 år har barnen Poppy, 18, Daisy, 17, Petal, 11, Buddy, 9, och River, 3. När Jools Oliver gästade podcasten ”Made by mammas” berättade hon om missfallet och att hon fortfarande önskar fler barn. Något som Jamie Oliver är skeptisk till.

– Jamie är fortfarande på att skaffa fler, typ... egentligen inte. Jag har inte långt kvar, kanske ett år till och sen måste jag verkligen avsluta det kapitlet för jag är verkligen lycklig och har fullt upp som det är, säger hon i podcasten.

Foto: Scott Barbour / Getty Images AsiaPac
Jamie Oliver.

Fem missfall

Sedan River föddes 2016 har Jools Oliver fått tre missfall och sammanlagt har paret varit med om fem. På deras 20-åriga bröllopsdag den 24 juni uppmärksammade hon det i ett känslosamt inlägg på sin Instagram story.

”Vi har skapat fem underbara barn och förlorat våra fem stjärnor i himlen. Tack för att du älskar mig så som du gör”, skrev hon då i inlägget.

”I stort sett tokig”

När Jamie Oliver medverkade i podcasten ”The Joe Wicks Podcast” sa han att det är frun som är anledningen till att familjen är så stor i dag.

– Jools, hon är i stort sett tokig och vill ha en till. Det är definitivt intressant men det är ju hennes grej, det är allt hon någonsin drömt om och det är det enda som gör henne riktigt lycklig, säger han i podcasten.

– Hon älskar att vara mamma och jag är tacksam för det, men vid 45 börjar vi förmodligen närma oss någon slags gräns.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN