Johnny Depp

Johnny Depps ex Winona Ryder och Vanessa Paradis försvarar stjärnan

Ryder: ”Jag tycker det är extremt upprörande”

Av: 

Natalie Demirian

NÖJE

Winona Ryder och Vanessa Paradis försvarar Johnny Depp i hans förtalsmål mot tidningen The Sun.

Båda hans ex säger i uttalanden att hustrumisshandel-anklagelserna mot Hollywoodstjärnan är ”omöjliga att tro på”.

”Jag kan inte förstå dessa anklagelser. Han var aldrig, aldrig våldsam mot mig”, säger Winona Ryder.

Hollywoodstjärnan Johnny Depps, 57, förtalsmål mot den brittiska tidningen The Sun fortsätter.

Skådespelaren stämmer utgivaren Rupert Murdoch’s News Group Newspapers och chefredaktören Dan Wootton, 37, efter att tidningen skrivit att han är en ”hustrumisshandlare”.

Hans exfru, skådespelaren Amber Heard, 34, har tidigare anklagat honom för att upprepade gånger ha misshandlat henne under deras 15 månader långa äktenskap, medan Johnny Depp tvärtom menar att det är han som varit den som blivit utsatt för misshandel av henne.

Johnny Depp anländer till domstolen i London under torsdagen.

Skulle vittna

Det var tänkt att två av Johnny Depps välkända ex, skådespelaren Winona Ryder, 48, och artisten Vanessa Paradis, 47, skulle vittna för honom i rätten under torsdagen, men hans advokater bestämde att det inte behövdes. Istället släpptes deras uttalanden i media, skriver bland andra BBC. Båda två har även tidigare försvarat Johnny Depp mot Amber Heards anklagelser.

Winona Ryder, som var tillsammans med Johnny Depp i fyra år och förlovad med honom i början av 90-talet, säger i sitt uttalande:

”Jag förstår att det är väldigt viktigt att jag talar utifrån min egen erfarenhet, eftersom jag uppenbarligen inte var där under hans äktenskap med Amber, men utifrån min erfarenhet, som var så pass annorlunda, var jag fullkomligt chockad, förvirrad och upprörd när jag hörde anklagelserna mot honom.”

Winona Ryder.

Ryder: ”Kan inte förstå”

Hon säger vidare att tanken på Johnny Depp som en våldsam person är så långt ifrån hennes erfarenhet med honom som man kan komma.

”Jag kan inte förstå dessa anklagelser. Han var aldrig, aldrig våldsam mot mig. Han var aldrig, aldrig kränkande mot mig. Han har aldrig varit våldsam mot eller kränkt någon jag känner.”

Winona Ryder säger också att hon bara känner Johnny Depp som en god man som är väldigt älskvärd och omtänksam.

”Jag vill inte kalla någon för lögnare, men min erfarenhet av Johnny gör det omöjligt att tro att sådana fruktansvärda anklagelser är samma. Jag tycker det är extremt upprörande, med tanke på sättet jag känner honom på.”

Vanessa Paradis.

Paradis: ”Aldrig våldsam”

Vanessa Paradis, som var tillsammans med Johnny Depp i fjorton år, mellan 1998 och 2012, och har två barn tillsammans med honom, säger att hon har känt honom i 25 år och att han alltid varit snäll och icke-våldsam som person och som pappa.

Hon säger vidare att han under sina skådespelarjobb alltid är älskad av sina medarbetare för att han alltid är respektfull och ödmjuk.

Vanessa Paradis menar att Amber Heards anklagelser inte stämmer med den Johnny Depp hon känner.

”Från min personliga erfarenhet under många år kan jag säga att han aldrig var våldsam eller kränkande mot mig. Jag har sett att de här upprörande uttalandena verkligen varit oroande och också orsakat skada på hans karriär, eftersom människor tyvärr fortsatt tro på dessa falska fakta.”

Hela tiden nekat

Johnny Depp och Amber Heard gifte sig 2015. I maj 2016 ansökte Heard om att Depp skulle beläggas med besöksförbud och anklagade honom då för att ha misshandlat henne. Depp har hela tiden förnekat anklagelserna.

ANNONS EXTERN LÄNK

Sommardeal: Prova BookBeat gratis i en månad – klicka här!

BookBeat

Rockbjörnen
Publisert:

LÄS VIDARE

Var hemlös och sålde sex – vill hjälpa

ÄMNEN I ARTIKELN

Johnny Depp

Vanessa Paradis

Winona Ryder

Amber Heard

The Sun