De är populärast i "Så mycket bättre"

Av: Jakob Meijer

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Danny Saucedo mest lyssnad på – men Jill Johnson hade populäraste låten

Danny Saucedo är årets mest spelade artist i ”Så mycket bättre”.

Men den mest populära låten stod Jill Johnsson för, visar nya siffror från Spotify.

Med bara ett program kvar av årets säsong av ”Så mycket bättre” har Spotify samlat ihop statistik på vilka tolkningar som varit de mest lyssnade i år, rapporterar DN. Och om man nu kan utse en vinnare, i ett annars rätt trivsamt program, så är det Jill Johnsson och Danny Saucedo som tar hem segern i år.

Danny Saucedo är den artist vars tolkningar samlat på sig allra flest lyssningar. Och när det kommer till mest lyssnade låtar kammar hans svenska tolkning av Tommy Nilssons ”Snacket på stan” och Little Jinders ”Super8” hem både silver- och bronspengen. Men den låten med allra flest lyssningar är Jill Johnssons tolkning av Tommy Nilssons ”Open Your Heart”, som sändes redan i premiärprogrammet.

Uppsving för Magnus Carlson

De artister som, om man ska tro Spotifys siffror, fått störst uppsving av att vara med i ”Så mycket bättre”, är Weeping Willows-sångaren Magnus Carlson och Freddie Wadling, som gick bort strax innan inspelningsstarten. Magnus Carlsons samtliga låtar på Spotify har stigit med över 2 000 procent sedan första programmet sändes.

Publicerad: