Bonde söker fru

Höggravida Susanna Karlsson ryter ifrån: ”Ni gör mig ledsen”

Vädjar till följarna att sluta

Av: 

Stina Dahlgren

Susanna Karlsson.
Susanna Karlsson.

NÖJE

Kommentarerna om gravida Susanna Karlssons utseende gör att hon inte längre tycker om sin egen spegelbild.

Nu vädjar hon till följarna att de ska sluta påpeka storleken på hennes mage.

”Snälla förstå bara att jag inte uppskattar det”, skriver hon på sin Instagram story.

Om bara två veckor är Susanna Karlsson, 30, från ”Bonde söker fru” beräknad att föda sitt och Hannes Haraldssons, 29, första barn. Under hela graviditeten har hon flitigt uppdaterat sin Instagram med bilder på sig själv och sin växande mage.

Kommentarer om gravidmagen

Nu är hon dock rejält irriterad på sina följare. Anledningen är de kommentarer hon fått motta gällande sin storlek på magen.

”Att jag nu är stor är jag mycket väl medveten om. Jag har ju ändå en bakgrund som professionell dansare och är det något jag är medveten om så är det just hur min kropp ser ut”, skriver hon på sin Instagram story.

Susanna Karlsson berättar att kommentarerna hon får gör det svårt för henne att se sig själv i spegeln.

”Det är också otroligt barnsligt att tro att den där ’är det verkligen bara en bebis’-grejen skulle vara något roligt. Seriöst?”

Susanna Karlsson: ”Ledsen”

Hon passar även på att tacka de som hjälper henne att svara på kommentarer om kroppen och magen, och betonar att hon även får mycket kärlek och stöd från sina följare.

”Men är du kanske en av de som ’råkat’ skriva något som beskriver min kropp som ’oj vad stor’ eller försökt vara rolig med tvillingskämtet så snälla förstå bara att jag inte uppskattar det. Och ni gör mig ledsen. Tack”, skriver Susanna Karlsson.

”Hej tjockis”

Det är inte första gången Susanna Karlsson ber folk i hennes närhet att lämna henne ifred.

– Det händer ju också att nära och kära tycker att det känns okej för att de ju känner mig, och att de då får säga ”Hej tjockis” och kommentera saker som hur stor och tjock man har blivit. Men egentligen är det sällan även folk som står en nära som vet vilken relation till sin kropp man har. De vet inte vad för tankar jag har om min kropp och hur jag känner inför att min kropp förändras, sa hon då till Aftonbladet.

Publisert:

LÄS VIDARE

Biggest loser-vinnarnas tips: Så håller du vikten

ÄMNEN I ARTIKELN

Bonde söker fru

Graviditet