”Let’s dance”-profilen singel igen

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

”Vi har två helt olika liv”

1 av 4 | Foto: Tobias Karlsson.

Kärlekssagan är över för ”Let’s dance”-Tobias och Tomasz.

Paret har gått skilda vägar efter tre år tillsammans.

– Vi älskar varandra men ibland fungerar det inte ändå, säger Tobias Karlsson.

Det var på Stockholm Pride för tre år sedan som ”Let’s dance”-profilen Tobias Karlsson, 38, visade upp sin tio år yngre polska kärlek Tomasz Józiewicz, 28, för första gången. Men nu är förhållandet över och under hösten flyttade Tomasz Józiewicz ut från den gemensamma bostaden.

– Vi har två helt olika liv. Vi älskar varandra men i bland fungerar det inte ändå. Det finns inget som har hänt överhuvudtaget och vi är fortfarande goda vänner och jobbar tillsammans men det ska bara inte vara vi. Så är det bara, säger han.

Ett späckat schema har fått dansaren att tänka på annat.

– Separationer är väl alltid tråkiga. Vi har delat allt i tre år och det är hårt när man går skilda vägar. Men jag har haft så himla mycket att göra under hösten så jag hinner nästan inte tänka på det. Det är väl dagarna när man är hemma själv som det känns att man inte har sin livskamrat här. Så det är klart att det är tungt, säger Tobias Karlsson.

Jobbar tillsammans

Men trots separationen ses Tobias Karlsson och Tomasz Józiewicz ofta på grund av jobbet.

– Jag har en dansföreställning och han gör fortfarande all grafisk design. Vi jobbar i princip dagligen med varandra och på så sätt fungerar det bra ändå. Vi ska bara inte vara tillsammans, säger han.

Publicerad:

LÄS VIDARE