Pink till sjukhus – ställde in konsert med kort varsel

Av: Mathilde Albinsson

Publicerad:
Uppdaterad:

Artisten Pink är sjuk och vårdas på sjukhus.

Hon tvingas skjuta fram utsålda konserter i Sydney med kort varsel.

På måndagen kunde läkare konstatera att hon drabbats av ett magvirus.

Pink, 38, har kämpat mot sjukdom från och till under sin pågående turné i Australien och Nya Zeeland.

På måndagen lät stjärnan meddela att hon tvingas ställa in kvällens konsert på grund av sjukdom. Beskedet kom bara timmar innan spelningen skulle ha börjat, till många fans besvikelse som rest långväga för att se sin idol.

Pink lades in på sjukhus redan på söndagen, men fick lämna sjukhuset strax därefter. I dag lades hon dock in igen – och kommer stanna över natten.

”Pink togs in på sjukhus i Sydney i söndags kväll, hon led av uttorkning. Hon behandlades och skrevs ut. Hon togs in på sjukhus i dag igen och diagnostiserades med ett magvirus. Pink kommer stanna kvar på sjukhuset över natten och fortsätta med sin behandling och återhämtning”, twittrar konsertarrangören Live nation på måndagsförmiddagen, lokal tid.

Beskedet kom en vecka efter att Pink tvingades ställa in en spelning. Även då var anledningen hälsorelaterad.

Inget besked kring tisdagens konsert har ännu lämnats.

Det är inte första gången Pink har tvingats ställa in konserter på grund av sjukdom. I mars sköt hon upp en spelning i Montreal och förklarade då för fansen att ”hela familjen kämpat med ett hemskt virus eller influensa i över två veckor och att hon kämpat sig igenom flera shower eftersom det suger att skjuta fram dem.”

1 av 2 | Foto: Rich Fury / AP TT
Pink.
Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN