Första artisterna för Summerburst klara

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Stjärnorna kommer till festivalen

1 av 2
Axwell och Ingrosso.

Det är ett halvår kvar till Summerburst.

Men redan nu avslöjar festivalen att storstjärnorna Axwell och Ingrosso samt Tïesto kommer att spela på festivalen.
– Det är en ära, säger Anders Boström, festivalgeneral.

Summerburst, sommarfestivalen som gjort sig känd för elektronisk dansmusik med besök från världsberömda DJ:s kommer tillbaka nästa år. Som vanligt körs två versioner. En i Stockholm och en i Göteborg. Nu släpps de första artisterna inför sommarens festivaler.

Till Stockholm kommer duon Axwell och Ingrosso som består av de två tidigare 'Swedish house mafia'-medlemmarna Axel Hedfors och Sebastian Ingrosso.

Förra året spelade DJ-duon i Göteborg, men nu byter de helt enkelt plats. Båda två har spelat på Summerburst i Stockholm tidigare, men då som medlemmar i 'Swedish house mafia'.

– Det är en ära att kunna välkomna Axwell och Ingrosso tillbaka till Summerburst 2017. Det de har gjort på Summerburst scen genom åren är svårslaget, även ur ett internationellt perspektiv, säger Anders Boström, festivalgeneral.

”Magiskt”

Till Göteborg kommer den nederländska DJ:n Tiësto.

– Det blir alltid magiskt när han spelar och vi är helt övertygade om att spelningen i Göteborg i sommar inte kommer att bli ett undantag. Känns grymt att kunna rivstarta uppladdningen inför nästa års festival på detta sätt, och det här är ju bara början!” säger Anders Boström.

De festivalsugna får vänta ett tag innan det är dags för storstjärnorna att showa i Sverige. Summerburst i Göteborg hålls på Ullevi den 2-3 juni. Stockholmarna får vänta något längre. Där blir det festival på Gärdet den 9-10 juni.

Biljetterna för festivalerna släpps på måndag klockan 09.

Publicerad: