Hon dumpad mig som nybliven far - nu vill hon ha mig tillbaka

Olle Kvarnsmyr är Aftonbladet Nöjes kärleksdoktor

Av: Olle Kvarnsmyr

Publicerad:
Uppdaterad:

Det unga paret fick en bebis. Plötsligt fick hon kalla fötter och dumpade killen på grund av ”försök till otrohet”. Nu ett år senare vill hon ha honom tillbaka.

FRÅGA: Hon lämnade mig när vårt barn var en bäbis. Hon trodde jag var otrogen. Detta var väldigt knepigt och konstigt för mig då jag INTE hade varit otrogen. Efter ett par veckor ändrade hon sig och förklarade att hon lämnade mig på grund av "försök till otrohet”. Även detta var för mig konstigt att ta in då jag inte hade försökt att vara otrogen. Och vad är det egentligen? Det har nu gått ett år sedan vår relation tog slut. Men under hela tiden har hon signalerat att hon ångrat sig tycker jag. Hon har gett mig gåvor, födelsedagspresenter, sovit över, skickat ovidkommande saker på sms och flörtat mycket med sexuella undertoner. Vi har även haft sex en gång på hennes initiativ.

Nu i helgen umgicks vi med vårt barn. Vi tog ett glas vin ihop och jag sov över. Hon klädde av sig näck, inte jag. Vi låg nära varandra men hade inte sex.

Dagen efter gav jag henne massage. Hon fnittrade och log när jag rörde henne. På hennes initiativ gick vi senare ut och åt alla tre. Helmysigt.

Kvällen kom och hon ville jag skulle sova över en natt till. Jag åkte hem för blir så osäker på hennes signaler.

Det är ett år sedan hon drog ifrån mig.

Vad vill hon?

Hon har avlossat hela flörtkanonen - men vad vill du då?

DR KÄRLEK SVARAR: Frågan är väl snarare vad du vill? För du har fått så mycket inviter en människa kan få. Blommor, gåvor, naken kropp och snälla kärleksfulla ord. Hon har avlossat hela flörtkanonen på dig. Att hon vill ha dig tillbaka råder det ingen tvekan om. Men jag förstår dig. Att bli dumpad, på grund av en påstådd "försök till otrohet”, som nybliven far är en rejäl tagg i hjärtat. Det hela låter ärligt talat lite skumt. Vad hände där egentligen? Mitt råd till dig är att - om du vill ha henne tillbaka - att verkligen bena ut vad som hände när er relation tog slut. Viktigt för dig då att lägga alla kort på bordet om vad hände då. Om du var på konferens med ett gäng trivsamma damer som berättade mustiga vitsar måste du vara ärlig och berätta precis vad som hände. Det gäller självklart ditt ex. Även hon måste förklara varför hon dumpade dig på grund av ”försök till otrohet”.

Missa inga visdomar - följ Dr Kärlek på Facebook för senaste råden

Önskar du själv assistans av Dr Kärlek - mejla olle.kvarnsmyr@aftonbladet.se bums så kommer allt att lösa sig ska du se.

Publicerad:

LÄS VIDARE