Ex-flickvännens kärleksförklaring efter Viola Beachs dödskrasch

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

”Aldrig känt mig så älskad”

1 av 7 | Foto: Instagram

Indiepopgruppen Viola Beach körde av bron i Södertälje och kraschade mot döden.

Nu uttrycker trummisen Jack Dakins ex-flickvän sin sorg i ett hjärtskärande inlägg på Instagram.

”Mitt hjärta är krossat och jag kommer att känna av den här förlusten i resten av mitt liv”, skriver hon.

Bandmedlemmarna Kris Leonard, River Reeves, Tomas Lowe, Jack Dakin och deras manager dog alla i bilolyckan i Södertälje natten mot lördag.

Sedan dess har fans både hemma i Storbritannien och internationellt uttryckt sin sorg.

Nu beskriver Jack Dakins före detta flickvän Molly Mansley känslorna efter tragedin. Under söndagen publicerade hon en bild på sig själv och ex-pojkvännen tillsammans på Instagram, skriver Mirror.

”Jag har verkligen inga ord för att beskriva de här människorna. Jack, jag hade en själsfrände och en bästa vän och trots att saker tog en dålig vändning efter att vi gjorde slut är jag tacksam över att vi var vänner i slutet”, skriver hon.

”Aldrig känt mig så älskad”

Molly Mansley beskriver också sitt tidigare förhållande med Jack som kärleksfullt och varmt.

”Jag har aldrig känt mig så älskad och trygg med någon, och jag är så välsignad som fick lära känna honom och dela några helt fantastiska och vackra minnen med honom. Mitt hjärta är krossat och jag kommer att känna av den här förlusten i resten av mitt liv”.

Nu försöker hon se framåt.

”Jag vet att Jack inte skulle vilja att jag var förkrossad över det här och att han skulle velat att vi mindes det positiva för att ta os igenom det negativa. Det skulle hela bandet ha velat”, skriver hon.

”Döden är grym”

Molly Mansley avslutar texten med en uppmaning:

”Glöm aldrig att berätta för människor hur mycket du älskar dem. Döden är grym och viker inte för någon. Minns de fina stunderna och titta upp mot himlen. De kommer att vara med oss var vi än går i livet. Vila i frid, fantastiska själar.”

Viola Beach var i Sverige för att spela på festivalen ”Where's the music?” i Norrköping. Bara timmar efter konserten körde de av vägen i den tragiska olyckan.

Polisen i Södertälje utreder händelsen som vållande till annans död, men eftersom samtliga i bilen är döda kommer fallet sannolikt att avskrivas.

Publicerad:

LÄS VIDARE