Efter inställda bröllopet – Nicole Falciani dejtar ny kille

Eric Saade gjorde slut – började dejta några veckor senare: ”Härligt”

Av: Torbjörn Ek

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Nicole Falciani har träffat en ny kärlek.

Bara några veckor efter att Eric Saade brutit förlovningen och ställt in bröllopet började hon dejta.

”Har dejtat lite olika snubbar, men just nu är det bara en”, skriver hon på sin Instagram story.

Nicole Falciani.
Foto: OSKAR KULLANDER
Nicole Falciani.

Uppbrottet kom som en chock. Men det tog bara några veckor efter att Eric Saade, 29, brutit förlovningen och ställt in det planerade sagobröllopet i Italien, sen började Nicole Falciani, 23, dejta nya killar. Det berättar influencern under en frågestund på sin Instagram story.

”Det är och var en väldigt märklig känsla att börja dejta snubbar igen. Kändes som att jag gjorde något jag inte fick. Men däremot tycker jag att det är härligt att bli utbjuden och uppvaktad”, skriver hon på sin Instagram story.

”Hans förlust”

Ursprungligen skulle Nicole Falciani och Eric Saade ha gift sig i Toscana i mitten av maj. När coronapandemin drabbade världen så tvingades paret att skjuta upp bröllopet, men sen valde Eric Saade att avsluta förhållandet vid ungefär samma tidpunkt då bröllopet ursprungligen skulle ha ägt rum, den 15 maj var Nicole Falciana plötsligt singel igen. Under frågestunden kan hon inte låta bli att ge sitt ex en känga. Den kommer när hon får frågan om sina bästa tips om att komma över någon. Nicole Falciani listar bland annat att gråta, prata med vänner, hitta på saker och avslutar med orden:

”Inse att det är hans fucking loss”.

”Älskar att gå på dejter”

Hon berättar också att det gick ganska snabbt efter uppbrottet innan hon gick på dejter med nya killar.

”Några veckor efter att han dumpade mig. Jag älskar att gå på dejter”, skriver hon på sin Instagram story.

”Har dejtat lite olika snubbar, men just nu är det bara en”.

Dejterna har hon träffat via ”vänner och utelivet”, men också via en dejtingapp. Av svaren i frågestunden framgår också att Nicole Falciani fortfarande kämpar med att komma över det fem år långa förhållande med artisten Eric Saade.

”Jag mår bra. Men självklart är vissa dagar dåliga. Jag har haft en fantastisk sommar hittills och jag har underbara människor runt omkring mig. Jag har dock insett att jag är den viktigaste personen i mitt liv och att allting händer av en anledning. En dörr stängs, men det betyder att andra öppnas”, skriver hon.

Aftonbladet har sökt Nicole Falciani.

Foto: ROBIN LORENTZ-ALLARD
Nicole Falciani och Eric Saade.
Publicerad:

LÄS VIDARE