Emilio Ingrosso: Jag är en del av deras värld

Av: Hans Shimoda

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 4

I första säsongen av succéserien ”Wahlgrens värld” fick inte Emilio Ingrosso vara med. Hans långa konflikt med Pernilla var ett av skälen.

Nu kan Aftonbladet avslöja att han är tagen till nåder.

– De har insett att jag är en del av deras värld, säger Emilio Ingrosso.

I höst kommer prisade succéserien ”Wahlgrens värld” tillbaka i Kanal 5. Efterlängtad av många tack vare klanen Wahlgrens ärlighet och öppenhet. De ryggar inte för att visa upp både goda sidor, men också bråk, konflikter och tjafs.

Familjen har även haft sin beskärda del av konflikter utanför tv-rutan. Pernillas exmake Emilio Ingrosso, 51, fick till exempel inte förekomma i första säsongen av ”Wahlgrens värld” trots att han är pappa till Benjamin och Bianca.

– Nej, jag är inte med alls, förklarade han i Expressen 2016.

Familjemiddag

Nu kan Aftonbladet avslöja att Emilio är tagen till nåder av kanske framför allt Pernilla. I höst kommer Emilio att förekomma flitigt. Bland annat har de redan spelat in en hel familjemiddag hemma hos Pernilla på Lidingö.

Foto: Christian Johansson / AFTONBLADET / 85764

– Vi käkade middag hemma hos Pernilla i samband med att Benjamin var med i Melodifestivalen. Det var jag, barnen, Pernilla och min fru Åsa, berättar en glad Emilio.

Han fortsätter:

– Det blev en härlig kväll med många minnen, skratt och tårar. Till och med Pernillas mamma Christina var med och vi skrattade åt allt gammalt. Det har ju varit stormigt runt våra liv tidigare, men nu känns allt positivt och det är så skönt!

”Känns skitbra”

Det var tidigt i våras som första trevande försöken till en rejäl försoning togs. Pernilla var nere i Palma på Mallorca där Emilio bor och driver krogen La Perla. Hon och hennes tjejgäng åt hos Emilio och där rökte de fredspipa.

– Vi gick ut utanför i några minuter och snackade. Det känns som att vi landade i rätt fas och hon slappnade av efter det. Det känns skitbra.

Nu är alltså försoningen ett faktum och i sommar ska Bianca åka ned till pappa i Palma med tv-teamet.

– De har redan varit här och filmat inslag, men Bianca kommer en vecka i juli och det är skönt. Det är ju mina barn, man blir klok när man blir äldre, säger Emilio och syftar på sig själv.

Fira jul tillsammans

Han tror att den ändrade färdriktning som programmet nu tar beror på att de helt enkelt insett faktum.

– Jag tror att de insåg att jag är en del av deras värld och barnen är väldigt glada för det här.

Emilio öppnar även upp för att den här återföreningen kan nå nya höjder i framtiden.

– Nu går vi ut genom en dörr och in genom en annan. Jag tror vi kommer att fira jul tillsammans hela familjen, vi är öppna för alla förslag. Vem vet, vi kanske åker på semester ihop med Pernilla och barnen.

Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso skilde sig 2002. Fyra år senare polisanmälde Pernilla Emilio för olaga hot och misshandel. Samma år dömdes han till böter för övergrepp i rättssak och olaga hot.

Publicerad:

LÄS VIDARE