Jon-Henrik Fjällgren om petningen: ”Befriande”

”Man glömmer bort att ha roligt när man är i topp”

Av: Leo Pettersson

Publicerad:
Uppdaterad:

För första gången hamnade Jon-Henrik Fjällgren inte i topp efter juryns poäng i ”Let’s dance”.

Det tycker han är skönt.

– Man glömmer bort att ha roligt när man är i topp, säger han.

I fredagens ”Let’s dance” tvingades Gustaf Hammarsten lämna tävlingen. Han och danspartnern Jasmine Jasmine Takács kammade hem 18 poäng från juryn och låg näst sämst till i poängligan.

Jon-Henrik Fjällgren och Katja Luján Engelholm fick för första gången se sig omsprungna i den poängligan. 22 poäng lade dem på en tredjeplats.

Det är något som den vältränade jojkaren tar med största möjliga ro.

– Det var skönt, känner jag. Det är ju mycket press när man ligger där uppe i toppen och känner att man måste prestera hela tiden. Man glömmer ju att ha roligt när man är i topp. Någon gång åker man ju ner med. Annars vore något fel, säger han till Nöjesbladet efter programmet.

gårdagens ”Let’s dance”.
Foto: TV4
gårdagens ”Let’s dance”.

Kämpade mot febern

För honom är inte siktet inställt på att vinna ”Let’s dance” 2018.

– Nej, nej, nej. Det är det verkligen inte. Siktet är väl att hålla ut så länge man får röster och så länge de tycker om en.

Och denna vecka tvingades Jon-Henrik Fjällgren att hålla ut och kämpa mot febern som han tampats mot. Den var så pass stygg att han tvingades uppsöka läkare.

Men dansen kändes bra, trots sjukdomen.

– Jag hade feber i några dagar, det hade jag. Men det lyckades jag få bort någorlunda. Det har varit bra, jag är mest sliten i kroppen.

Publicerad:

LÄS VIDARE