Bianca Ingrossos nya grepp – auktionerar ut sig själv för välgörenhet

Av: Mathilde Albinsson

Publicerad:

Bianca Ingrosso letar praktikplats.

Nu har företag möjlighet att buda på influencern. Högstbjudande får henne som praktikant en hel dag – pengarna går oavkortat till välgörenhet.

”Bianca kan få dina sociala medier att gå från 0-30K på under en timme, hon är även fullt kapabel att kopiera papper och hålla i stora möten”, står det att läsa på Tradera.

I skrivande stund är det ledande budet 103 700 kronor. Notar Fastighetsmäklare och nöjescentrat Exploria center tävlar mot varandra om att ropa hem Bianca Ingrosso som praktikant för en dag.

I annonsen beskrivs Bianca Ingrosso som någon som kan hålla många bollar i luften och bemöter kunder med ett stort leende.

”Bianca kan få dina sociala medier att gå från 0 – 30 000 på under en timme, hon är även fullt kapabel att kopiera papper och hålla i stora möten. Tyvärr kan Bianca inte koka kaffe, vara en spindel i nätet eller komma ihåg koden till kassaskåpet”, står det bland annat.

Auktionen är en del av podcasten ”Äckligts” insamling till förmån för Måns Zelmerlöw och Jonas Björkmans välgörenhetsorganisation ZB Foundation. Pengarna går oavkortat till deras arbete med att bidra till en bättre framtid för utsatta barn och ungdomar i Etiopien, Kenya, Sydafrika och Uganda.

Auktionen avslutas under kvällen.

”Jag ser så mycket fram emot detta”, skriver Bianca Ingrosso på sin blogg.

Bianca Ingrosso.
Bianca Ingrosso.
Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN