Här är kändisarna på Clubhouse

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Har du alltid undrat vad kändisarna pratar om?

På Clubhouse kan du gå med och lyssna på andra personers samtal.

Här är namnen på några av de internationella stjärnorna som gått med.

Om du fått en inbjudan till den nya appen Clubhouse finns det en hel del kändisar du kan hålla koll på där.

För en kort tid sedan lanserades betaappen i Sverige, och nu har en rad internationella kändisar flockats i de olika virtuella samtalsrummen. Med på listan över de inbjudna personerna finns även en hel del svenska profiler.

Om du har en användare i appen kan du lyssna på deras röstsamtal, och själv vara med och prata i de olika virtuella rummen.

Virtuell hemmafest

För att kunna ladda ner appen och logga in måste du få en inbjudan av någon som redan har en användare på Clubhouse. Precis som i en krogkö får du vänta på din tur att bli insläppt.

På Clubhouse kan man starta och delta i röstsamtal i olika rum. Ungefär som att lyssna på en podcast i realtid, eller delta i ett stort konferenssamtal. Du kan även välja att starta ett eget samtalrum som andra kan gå in och delta i.

Det går helt enkelt ut på att prata och diskutera med de andra användarna, i de olika samtalsrummen.

Flera kända namn

Om du följer kändisarna som gått med i Clubhouse får du en notis när de startat ett samtalsrum, där det även framgår vad temat på samtalet är. Har du tur kan du även råka på dem när du går in i ett samtal.

Oprah Winfrey.
Foto: MAGNUS SUNDHOLM
Oprah Winfrey.
Foto: Ringo H.W. Chiu / TT

Bland de internationella namnen finns bland annat techgurun och Teslagrundaren Elon Musk. Andra kända personer som hittat till appen är bland annat Pharell Williams, Kanye West, Drake och den tidigare talkshowprofilen Oprah Winfrey.

Även Ashton Kutcher, rapparen MC Hammer och skådespelerskan Tiffany Haddish går att hitta där.

Många svenska profiler

Sedan appen kom till Sverige har många svenska profiler gått med. Bland de svenska namnen finns bland annat Zara Larsson och Oscar Zia, Alex Schulman, Sigge Eklund, Johanna Nordström och Edvin Törnblom, Margaux Dietz och Bianca Ingrosso.

Foto: Ian Gavan / Getty Images Europe
Zara Larsson.
Foto: Henrik Montgomery/TT
Alex Schulman.

Än så länge är appen helt gratis att använda, men den är under utveckling. Om det i framtiden kommer kosta att använda appen återstår att se, enligt företagets hemsida.

Enligt SVT har appen fått en del kritik, framför allt för att det är svårt att moderera innehållet i appen.

Publicerad:

LÄS VIDARE